Catalogus

UIY Inc.

  • RoHS
  • ISO9001
  • ISO14001

Over UIY Inc.

UIY Inc. werd in 2003 opgericht in Shenzhen, China, met een geregistreerd kapitaal van 200 miljoen yuan (ongeveer 32 miljoen dollar). Het is een geïntegreerde onderneming, die onderzoek, productie, marketing en service voor de civiele en militaire microgolf communicatie-apparatuur omvat. De producten worden over de hele wereld verkocht. Vertrouwend op industriële voordelen en uitstekende beroepsbekwaamheden, won UIY reputatie en openbaar lof in de microgolf communicatie industrie onder ervaren binnenlandse en internationale verrichtingswijze. Het frequentiebereik DC-112GHz en het gemiddelde vermogen tot 20KW, zijn producten op grote schaal gebruikt in de civiele, militaire, lucht-en ruimtevaart, ruimtevaart technologie en andere gebieden.

UIY heeft altijd vastgehouden aan de 'Customer Oriented, Technology Leading, Integrity First, Bold Innovation' management filosofieën, en geloven in de 'Technisch voordeel is de basis, de marktvraag is de leidraad'. Sinds zijn oprichting, heeft UIY diepgaande samenwerking en mededeling met beroemde ondernemingen, instellingen, wetenschappelijke onderzoeksinstellingen over de hele wereld gehouden, de technische stichting voor productontwikkeling en onderzoek gelegd. Tijdens de constante ontwikkelende en uitbreidende periode, hield UIY nastrevend voor meer uitstekende ondernemingskwaliteit. Gestadig veranderend van een professioneel bedrijf in een gediversifieerde onderneming. Welkom partners van over de hele wereld om met UIY samen te werken, om de ondernemerschapskracht in UIY te voelen. Wens om een mooie morgen met u samen te creëren!

Parafrase van UIY: een industrieberoemd vlaggenschip worden met uitstekende technologie en de taal van de communicatie-industrie overbrengen met professionele houding, om de technologie de sociale ontwikkeling, de economische bouw, het wetenschappelijk onderzoek en de militaire industrie te laten dienen, en UIY een industrieel beroemd merk te laten worden dat door het publiek wordt herkend, bekend en geprezen, zodat het meer bijdragen kan leveren aan de ontwikkeling van de wereldwijde communicatie-industrie.

Bedrijfsvisie: Maak UIY tot een internationaal betrouwbaar professioneel merk

Bedrijfsfilosofie: Klantgericht, Toonaangevende Technologie, Integriteit eerst, Gedurfde Innovatie

Als high-tech onderneming, neemt UIY altijd de eisen van de klant als de ontwikkelingsrichting. Het besteedt aandacht aan technisch R&D en houdt zich aan de filosofie van integriteitsverrichting om zich tijdens exploratie vooruit te bewegen. Met de innovatieve houding en de achtervolging van waarheid, wint het marktpositie en ontwikkelingsruimte voor de onderneming.

Management Tenet: focus op R&D, constante innovatie, zelfverbetering en achtervolging voor veranderingen, strengheid en zorgvuldigheid

UIY streeft actief naar innovatie, houdt vast aan het managementtenet van zelfverbetering en achtervolging voor veranderingen, strengheid en zorgvuldigheid, en voert de managementfilosofie van humanistisch beheer, standaardisatie en hoge efficiëntie uit. Het handhaaft altijd het hoge marktconcurrentievermogen en het goede collectieve beeld tijdens zijn achtervolging voor overleving en ontwikkeling, waarbij het eervolle lof voor zijn merk wint.

Kernwaarden:

Positie potentiële markten nauwkeurig met professionele diensten;

Dien brede klanten gemakkelijk met geavanceerde technologieën;

Win wereldmarkt met constante innovatie;

Open de toekomst van mededelingen met succesvolle samenwerking.

ISDN-telecommunicatiesystemen

ISDN-telecommunicatiesystemen

We hebben een Schoonheidsgebouw verplaatst