Catalogus

HOA LONG MECHANICAL PRODUCTION JOINT STOCK COMPANY

HOA LONG MECHANICAL PRODUCTION JOINT STOCK COMPANY

HOA LONG MECHANICAL PRODUCTION JOINT STOCK COMPANY

Over HOA LONG MECHANICAL PRODUCTION JOINT STOCK COMPANY

Wij zijn Hoa Long JSC (HLM) est.2018 die met 20-jaar ervaren team van ingenieur en mechanische workshop begon, nu wij momenteel een belangrijke leverancier van het Rekken Vervaardiging in Vietnam worden.

We hebben geëxporteerd naar de Aziatische markt voor de eerste keer sinds 2019 en bijgedragen bijna 30% van de jaarlijkse omzet.

Elk van ons product wordt geverifieerd door 3de inspectiebedrijf dat door koper kan worden benoemd van: inputmaterialen, afgewerkt product, proces,....

Wij accepteren TT/LC betaling en incoterm FOB/CFR/CIF.

Gelieve te voelen vrij om ons voor verdere medewerker te contacteren.

Opslagrekken

Kan als Enig Diep Rek worden geroepen dat de populairste en economische vorm van pallet het rekken is.

Een Ideale oplossing voor logistiekpakhuis met brede waaier van producten. De niet...

Opslagrekken

Een hoge dichtheid opslag oplossing door het maximaliseren van de beschikbare ruimte en hoogte van het magazijn door gebruik te maken van de vorkheftruck operationele gangpaden voor opslag.
<...

Draagarmstellingen

Een ideale opslagoplossing voor bulkgoederen met een lange lengte of volume, zoals buizen, lange staven, pijpen en andere niet-gepalletiseerde items.

De hoogte van de slede-arm kan eenvoudi...

Stacker Pallet - NESTAINER

Netainer wordt gebruikt voor grondstoffen, halffabrikaten of producten die verdeeld zijn in zones en blokken en die het mogelijk maken om hele blokken van de ene plaats naar de andere te verplaatse...

Roestvast stalen pallets

Er is geen beschrijving in het Nederlands voor dit product. Lees de beschrijving in het Engels of neem contact op met het bedrijf.