Catalogus

Chongqing Assen Power Equipment Co.,LTD

Chongqing Assen Power Equipment Co.,LTD

  • ISO 9001: 2015
  • ISO 14001: 2015
  • CE

Chongqing Assen Power Equipment Co.,LTD

  • ISO 9001: 2015
  • ISO 14001: 2015
  • CE

Over Chongqing Assen Power Equipment Co.,LTD

Chongqing Assen Power Equipment Co, Ltd is een fabrikant van oliezuiveringsmachines die ontwerp, ontwikkeling, productie en verkoop integreert. Vertrouwend op High-tech ontwikkeling en onophoudelijk voorziend gebruikers van bevredigende en uitstekende kwaliteitsproducten zijn onze kernideeën. Ons bedrijf heeft onafhankelijk een aantal merkgebonden technologieën geïnnoveerd en de ISO 9001-certificatie van het kwaliteitsbeheer overgegaan. Het heeft een reeks strikte producttechnologieontwikkeling, massaproduktie, kwaliteitscontrole, en markt planningsbeheersystemen gevormd.

Als vertegenwoordiger van de vroegste lichting van oliezuiveraar fabrikant ondernemingen in China, Assen Company heeft een groep van elite teams gewijd aan olie-zuivering en oliefilter onderzoek, terwijl het voortdurend leren van nationale en internationale technologieën.

Geïnspireerd door de kernconcepten en -regels van het bedrijf, hebben we achtereenvolgens ontwikkeld: isolerende oliezuiveringsmachine, smeeroliereiniger, turbineolieconditioner, brandwerende oliefiltratie, dubbeltraps transformatoroliefiltratiemachine, explosieveilige oliezuiveringsmachine, centrifugale oliezuivering, on-load tapwisselaar oliefilterunit, en vacuümpompsysteeminstallatie. Er zijn ook kunnen op maat gemaakt volgens uw eisen.

 
 
Geen resultaten gevonden

Vacuüminstallaties (DVTP-100)

Toepassing:

De oliën in transformatoren dienen hoofdzakelijk voor de isolatie - daarnaast onderdrukken zij ook corona en boogvorming, en fungeren tevens als koelvloeistof in de machines....

Geen nieuws beschikbaar. Neem contact op met het bedrijf.

Contact