Catalogus

Shenzhen AUNONT Electronics Co., Ltd

Shenzhen AUNONT Electronics Co., Ltd

Shenzhen AUNONT Electronics Co., Ltd

Over Shenzhen AUNONT Electronics Co., Ltd

Opgericht in 2015, AUNONT POWER (Shenzhen) Co. , Ltd. is gespecialiseerd in R&D en productie van LED-voeding op basis van wetenschap en technologie in zijn begindagen. Na vele jaren streven, heeft AUNONT POWER een sterke productsterkte gevormd op het gebied van LED-voeding .LED-dimbare voeding, LED waterdichte voeding en is een leider geworden met het product van de meeste series en modellen.

AUNONT POWER, met handelsmerk HiledPower® heeft sterke technische kracht, gestandaardiseerde workshop , geavanceerde detectieapparatuur, geavanceerd laboratorium en strikte operationele procedures, hoge normen van kwaliteitsbeheer.Voer strikt ISO9001:2015-kwaliteitsbeheersysteem uit, ernaar strevend om stabiele en hoogte - kwaliteitsproducten voor onze klanten te verstrekken.

Met zijn stabiele kwaliteit, veilig en betrouwbaar, hoge verenigbaarheid en andere voordelen, zijn de geleide voeding en de dimmable voeding van AUNONT POWER goed ontvangen door klanten in over de hele wereld. Momenteel, worden onze producten met UL, ETL, TUV-Merk, Ce, CB, SAA, BIS.CCC, ROHS en andere certificaten, uitgevoerd naar vele overzee markten, zoals Noord-Amerika, Europa, Australië, Zuid-Amerika, Zuidoost-Azië etc.

Stroomvoorzieningsapparaten (IP67 WA-12V-100W)

Productoverzicht:Kan worden gebruikt voor binnen- en buitenverlichting, ondersteuning van zachte lichtstrips, harde lichtstrips, modules, lijnverlichting, podiumverlichting, verlichtingsarmaturen,...

Spanningstransformatoren (Ultra-Thin Power Supply IP67 WA-12V-300W)

Productoverzicht

Hij kan worden gebruikt voor binnen- en buitenverlichting, ondersteunende zachte lichtstrips, harde lichtstrips, modules, lijnverlichting, toneellampen, verlichtingsarmatur...