Catalogus

Yantai Bagease packaging Co. LTD

Yantai Bagease packaging Co. LTD

Yantai Bagease packaging Co. LTD

Over Yantai Bagease packaging Co. LTD

Deze nieuwe en innovatieve groene technologie is ontworpen ter vervanging van de traditionele non-woven "Green Bag", die momenteel verkrijgbaar is in supermarkten en winkelketens over de hele wereld.
Deze revolutionaire ontwikkeling betekent ook dat consumenten nu een herbruikbare non-woven tas mee naar huis kunnen nemen, hem steeds opnieuw kunnen gebruiken en hem aan het einde van zijn levenscyclus kunnen composteren.
Onze composteerbare geweven tassen, met inbegrip van de inkt en het garen die in het fabricageproces worden gebruikt, zijn vervaardigd uit een combinatie van plantaardig zetmeel en andere biologisch afbreekbare bestanddelen en voldoen aan alle internationale standaardvereisten voor biologische afbreekbaarheid en composteerbaarheid.
Wanneer ze worden weggegooid in een composteeromgeving, zullen onze zakken in hun geheel binnen enkele weken uiteenvallen in hummus, water en kooldioxide.
Wij zijn er trots op u deze nieuwste toevoeging aan ons uitgebreide productassortiment te kunnen aanbieden.
Geef uw bedrijf en uw klanten de groene en milieuvriendelijke keuze voor een tas.
Neem contact met ons op om uit te vinden hoe onze tassen uw bedrijf kunnen helpen bij het nemen van een milieuvriendelijke stap voorwaarts.

Met vele jaren productie- en exportervaring hebben onze producten een uitstekende reputatie op de wereldmarkten verworven.