Catalogus

Pharma Peter GmbH

Over Pharma Peter GmbH

Met hart voor uw gezondheid
Al 85 jaar verkoopt Pharma-Peter GmbH, een familiebedrijf uit Hamburg, waardevolle en uitgebalanceerde gezondheidsproducten voor verschillende toepassingsgebieden.

Het maakt niet uit in welke levenssituatie je je nu bevindt. Met onze voedingsmedische knowhow staan wij u bij als partner met hoogwaardige voedingssupplementen, geneesmiddelen, medische producten en cosmetica. Met hart, passie en overtuiging. Voor je gezondheid.

"Onze producten worden ondersteund door een wetenschappelijke basis, de grootste zorg en gecertificeerde kwaliteit. Voor uw gezondheid."

Onafhankelijk getest en gecertificeerd

Wij hechten de grootste waarde aan een wetenschappelijke basis en de hoogste productkwaliteit. Ons gezondheidsteam van wetenschappers en artsen doorzoekt en evalueert daarom voortdurend internationale studies over voedingssupplementen en de voordelen ervan voor uw gezondheid.

Wij zijn een International Features Standard (IFS) gecertificeerd bedrijf. IFS staat voor de internationale norm voor voedselveiligheid. Wij worden regelmatig gecontroleerd en gecertificeerd volgens IFS door onafhankelijke, erkende auditors.

Bij de inkoop van onze grondstoffen letten wij op de beste kwaliteit.
Wij garanderen bijzondere zorg en de hoogste kwaliteitsnormen voor elk pakket dat ons bedrijf verlaat. Apothekers en artsen, maar ook onze talrijke gebruikers, zijn overtuigd van onze producten, net zoals wij dat zijn.

Wij vragen uw offerte voor natrium proprionaat.
Geschikt voor het vullen van é&eacute...