Catalogus

Dongguan Richen Precision Manufacture Co.,Ltd

Dongguan Richen Precision Manufacture Co.,Ltd

Dongguan Richen Precision Manufacture Co.,Ltd

Over Dongguan Richen Precision Manufacture Co.,Ltd

werd opgericht in 2006 en is gevestigd in Dongguan City, provincie Guangdong. Het bedrijf beslaat een oppervlakte van 30.000 vierkante meter met meer dan 300 werknemers, en heeft drie bedrijfsafdelingen: Precisie delen machinale bewerking, stempelen mallen & stempelen producten en jigs&fixture. Richen Precision besteedt veel aandacht aan kwaliteit en milieubescherming, en heeft doorgegeven ISO9001, ISO14001, ISO45001 kwaliteit en milieu management systeem certificaten. Het is beoordeeld als een high-tech onderneming door het land voor zes opeenvolgende jaren vanaf het jaar 2016.
De Precision onderdelen, stempelen mallen, stempelen producten en armaturen van Richen Precision zijn toegepast op machines, automatisering, automotive, elektronica, medische, halfgeleider, nieuwe energie, elektriciteit en andere gebieden. Het bedrijf heeft een verscheidenheid van ingevoerde high-end precisie machinale bewerking apparatuur en precisie-inspectie-instrumenten. Het strikte interne systeem voor kwaliteitsbeheer dat gehele producten verzekert kan aan de globale industrienormen voldoen. Sinds zijn oprichting, heeft Richen Precision zich aan het principe van "Klant eerst gehouden, streef voortreffelijkheid" na.

Het bedrijf heeft een groot aantal professionele en technische personeel verzameld, en heeft een uitstekend beheersteam. Met voortdurende innovatie en onderzoek en ontwikkeling, heeft het voortdurend zijn zaken van de aanvankelijke Aziatische markt tot de wereld uitgebreid. Het bedrijf koopt en investeert in nieuw machinaal bewerkend materiaal elk jaar. Voortdurend verbeteren zelf en beter dienen globale klanten.

Stansonderdelen

Richen Precision besteedt veel aandacht aan kwaliteit en milieubescherming, en heeft ISO9001, ISO14001, ISO45001 kwaliteits- en milieubeheersysteemcertificaten doorgegeven. Het is beoordeeld als ee...