Catalogus

Seaman Paper Europe GmbH

Seaman Paper Europe GmbH

  • FSC™ C121226
  • PEFC™/04-31-3147

Seaman Paper Europe GmbH

  • FSC™ C121226
  • PEFC™/04-31-3147

Over Seaman Paper Europe GmbH

Seaman Paper Europe GmbH is een Duitse fabrikant van crêpepapier van hoge kwaliteit voor de hobbysector, de medische sector en de industrie, alsmede van tissuepapier en inpakpapier.

Intensieve effen kleuren, op aanvraag vlamwerend, bloedend of niet bloedend. Het "Werola" produkt programma biedt een grote verscheidenheid aan kwaliteiten, waardoor het een toppositie inneemt op het gebied van decoreren, knutselen en verpakken. De producten worden milieuvriendelijk geproduceerd.

Kwaliteit en flexibiliteit zijn de sleutel tot succes voor Seaman Paper Europe: Intensieve kleuren en promotionele presentatie evenals individuele verkoopeenheden volgens de voorkeuren en behoeften van onze klanten.

Dankzij onze eigen creatieve afdeling kunnen op maat gemaakte ontwerpen snel en flexibel gerealiseerd worden en kunnen we onze klanten ondersteunen in design gerelateerde vragen.

Ons team combineert lange ervaring met een goede intuïtie voor innovaties en technische know-how om innovatieve maatoplossingen te leveren op het gebied van productie, ontwerp en verpakking.