Catalogus

BLANCO GmbH + Co KG

BLANCO GmbH + Co KG

  • DIN EN ISO 9001:2008

BLANCO GmbH + Co KG

  • DIN EN ISO 9001:2008

23.07.2021 00:07

Eerste nieuwe verschijning op de Host handelsbeurs

Nieuw bedrijfsmerk vanaf oktober 2021

Moderner, digitaler en wendbaarder: zo presenteert de Blanco Professional Group zich negen maanden na het aantreden van Egon Kofler als de nieuwe algemeen directeur. De onderneming kijkt dan ook weer naar de toekomst na een uitdagend 2020. De frisse, moderne uitstraling en de ambitieuze claim zullen vanaf begin oktober 2021 ook tot uiting komen in een nieuw corporate merk.

"Ons nieuwe merk draagt de waarden uit waar we vandaag voor staan: Modern, wendbaar en compromisloos klantgericht. Het zal onze dynamiek combineren met de zekerheid die we zullen blijven hebben als onderdeel van de Blanc & Fischer Familienholding," benadrukt algemeen directeur Egon Kofler.

Een sterk merk - voor de onderneming en haar producten

De nieuwe naam gaat ook gepaard met de samensmelting van de bedrijfs- en productmerken. In de toekomst zal de nieuwe bedrijfsnaam ook worden gebruikt om de producten te identificeren, zodat de oorsprong ervan duidelijk en consequent tot uiting komt. "Op deze manier versterken het product en het corporate merk elkaar", benadrukt Egon Kofler.

De naam van het nieuwe bedrijfsmerk en de volledige merkidentiteit, met inbegrip van de logo's, zullen in september worden bekendgemaakt. Kort daarna, op de vakbeurs Host catering in Milaan in oktober, zal de nieuwe merkidentiteit voor het eerst te zien zijn voor een breed professioneel publiek. Daar zal de onderneming ook een nieuw productengamma voorstellen.

Meer nieuws

Trend ommekeer ingezet