Catalogus

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

15.09.2021 11:09

Eindelijk, weer beurslucht!

Dolezych bij NUFAM 2021

Dortmund. Wanneer de bedrijfsvoertuigenbeurs NUFAM op 30 september in Karlsruhe zijn deuren opent, zal het familiebedrijf Dolezych uit Dortmund ook van de partij zijn. Op de vakbeurs voor de bedrijfsvoertuigenindustrie in hal 2 presenteert de toonaangevende fabrikant van ladingzekeringstechnologie innovatieve producten die de praktijk van het ladingzekeren elke dag eenvoudiger en veiliger maken.

De eerste stationaire beurs van 2021! Meer dan 350 exposanten presenteren hun hoogtepunten en nieuwe ontwikkelingen op de 7e NUFAM. Overeenkomstig het motto van de branchebijeenkomst van dit jaar, "GET THINGS MOVING", zal Dolezych GmbH & Co KG producten presenteren die het snel, veilig en eenvoudig vastzetten van lasten efficiënt ondersteunen.

Als auto's rijden

De spanbanden met TensionController, speciaal ontwikkeld voor het transport van auto's en vrachtwagens, voldoen aan de nieuwste testspecificaties en dragen om die reden het GS-keurmerk. Zij voldoen ook aan de OEM-beladingsrichtlijnen van bijvoorbeeld de fabrikant Daimler.

Universele adapter voor sjornetten en spanbanden

Dankzij DoFix kan de laadruimte snel en eenvoudig in segmenten worden verdeeld. Dit maakt ook het vastzetten van lading achterin eenvoudig en veilig. De nieuwe adapter maakt voor het eerst ook het gebruik van scheidingsnetten in standaard Code XL-voertuigen mogelijk. Grote ladingen kunnen overal in de laadruimte worden vastgezet.

Sterk dubbel

Met een andere praktische innovatie maakt Dolezych het dagelijkse werk van de verladers eenvoudiger. Een nieuwe haak maakt het voor het eerst mogelijk om de gepatenteerde DoNova® textielsjorringketting en de innovatieve DoRa telescopische ratel lastspanner met elkaar te verbinden: de fabrikant uit Dortmund presenteert ook dit nieuwe sterke team in de wereld van het vastzetten van ladingen.

Locatie Hal 2

De innovaties van het bedrijf uit Dortmund zijn te vinden in hal 2, stand A 208. Hier zullen de medewerkers van Dolezych op de beursdagen informatie geven over het veilig en efficiënt vastzetten van lasten met hun geteste en gecertificeerde producten.

Meer nieuws

Gewoonlijk worden spanbanden gebruikt om ladingen vast te binden en vast te zetten. Maar soms leiden onconventionele manieren ook tot een doel

27.07.2023 01:00

DoNova® op de transportband
In gebruik als hoofdband

05.07.2023 01:05

#Gespot



Acht meter sjorketting gewoon losjes over de linkerschouder gegooid, tegelijkertijd z...

30.11.2021 01:05

Banden goed vastzetten
Dolezych zorgt voor veiligheid op autotransporters
Udo Dolezych herkozen als voorzitter