Catalogus

Stingl Systems GmbH

20.09.2021 00:09

UITDAGINGEN BIJ HET NETWERKEN VAN APPARATEN

Steeds meer apparaten worden verbonden via mobiele communicatie. Continue bereikbaarheid en een betrouwbare datasnelheid zijn hierbij van groot belang. Het uitvalpercentage als gevolg van netwerkonderbrekingen van geïnstalleerde gateways bedraagt ongeveer 15%, dit leidt tot dure rework! Met de LTE-netwerktester van ENQT voor het meten van de signaalsterkte kunt u bijv. GSM noodoproepsystemen optimaal positioneren in de liftschacht of machinekamer. Er zijn geen problemen meer met de gekozen provider, het ontvangstniveau, de datatransmissie en de beschikbaarheid van het netwerk.

Met de LTE-netwerktester van ENQT behoren tweede bezoeken en netwerkonderbrekingen tot het verleden. U kunt zich concentreren op uw eigenlijke werk! Met de netwerktester beschikt u snel en eenvoudig over valide meetresultaten om de kwaliteit van het mobiele netwerk vast te stellen. Hiervoor maakt de Netztester LTE, in tegenstelling tot andere apparaten, rechtstreeks verbinding met de mobiele netwerken, wat tot betere resultaten leidt. Dankzij de live meetmodus kunt u in realtime zien waar uw antennes moeten worden geplaatst voor optimale ontvangst. Dit maakt het voor uw medewerkers gemakkelijker om ter plaatse te werken en voorkomt duur herstelwerk. De netwerktester LTE overtuigt door de uiterst eenvoudige bediening en de kleurcodering van de meetwaarden. Dankzij het intuïtieve gebruik kunnen u en uw medewerkers de installatiekwaliteit direct verhogen zonder enige trainingsinspanning. In het TMate-meetdataportaal heeft u altijd alle gegevens bij de hand of exporteert u de meetgegevens als PDF- of CSV-bestand.

TECHNISCHE GEGEVENS
- De spuitgegoten behuizing is uiterst robuust en beschermt de signaaltester tegen spatwater.
- De krachtige lithiumbatterij gaat een hele werkdag mee en kan eenvoudig worden opgeladen met de meegeleverde voeding.
- Dankzij het touch-display is het apparaat eenvoudig te bedienen. De meegeleverde stylus vereenvoudigt de bediening voor langere invoer.
- Alle Duitse (Telekom/Vodafone/O2) en alle Europese netwerken kunnen worden getest via de geïntegreerde SIM.
- De netwerktester heeft twee SMA-connectoren voor de aansluiting van externe antennes. De meegeleverde Fakra-adapter vergemakkelijkt het gebruik van eigen antennes.

Meer nieuws

Unieke combinatie van toevoer van verse lucht en gelijktijdige ionisatie Kiemvrije lucht en oppervlakken Weinig onderhoud en minimaal stroomverbruik Eenvoudige en snelle installatie door uw onderhoudsbedrijf