Catalogus

Stingl Systems GmbH

05.10.2024 00:10

Overbelastingsmeetsysteem Weightwatcher van Stingl Systems GmbH

overbelastingsmeetsysteem

Het Henning WeightWatcher overlastmeetsysteem is gebaseerd op een absoluut meetprincipe.

Op elk touw of dood punt wordt een sensor gemonteerd, die niet meer gekalibreerd hoeft te worden met behulp van gewichten; het tijdrovende gebruik van gewichten is niet meer nodig.

Ook het voorraadbeheer wordt vereenvoudigd: één sensormodule is geschikt voor verschillende kabeldiameters of oogboutdiameters.

De in de software geïntegreerde instelhulp voor de touwspanning is uniek en verbluffend eenvoudig: een volledige touwset kan in slechts enkele minuten optimaal worden ingesteld. Dit en de permanente bewaking van de kabelspanning voorkomen op betrouwbare wijze ongewenste en onnodige slijtage aan tractieschijven en kabels.

HOOGTEPUNTEN:

- Kalibreren met gewichten is niet nodig dankzij het gepatenteerde meetprincipe

- Geschikt voor verschillende kabeldiameters, touwtypes en riemen

- 4 programmeerbare alarmrelais of CANopen (afhankelijk van de gewenste evaluatie-eenheid)

- Tot 12 touwsensoren per evaluatie-eenheid

- Geïntegreerd slap touw alarm

- Permanente controle van de lastverdeling

- USB-interface op het toestel, incl. gratis PC-software

- Software-assistent voor het instellen van de optimale individuele kabelspanning om onnodige slijtage te voorkomen (langere levensduur van de kabels)

- Automatische compensatie van compensatiekettingen en kabelgewichten

HOE HET WERKT:

In elk touw is een sensor gemonteerd, ofwel rechtstreeks op het touw ofwel in het dode punt. De sensoren worden eenvoudig aangesloten op de AE 12 evaluatie-eenheid. Deze toont onmiddellijk het totale gewicht en de individuele touwladingen zonder kalibratie met gewichten. de gewenste alarmen worden ingesteld via het display en de knoppen op het apparaat, of via de gratis pc-software.

Het toestel geeft nu alarmen voor maximaal 4 verschillende belastingsdrempels, slappe koordvoorwaarden en verschillende individuele kabelbelastingen.

Volledig gemonteerd en binnen enkele minuten klaar voor gebruik!

Meer nieuws

Unieke combinatie van toevoer van verse lucht en gelijktijdige ionisatie Kiemvrije lucht en oppervlakken Weinig onderhoud en minimaal stroomverbruik Eenvoudige en snelle installatie door uw onderhoudsbedrijf

Steeds meer apparaten worden verbonden via mobiele communicatie. Continue bereikbaarheid en een b...