Catalogus

EdmoLift Hebetechnik GmbH

EdmoLift Hebetechnik GmbH

EdmoLift Hebetechnik GmbH

17.11.2022 02:11

EDMOLIFT VOORZIET DE WERELD VAN HEFOPLOSSINGEN!

EdmoLift is een van 's werelds grootste fabrikanten van schaarliften, palletverwerkingsproducten en hulpmiddelen voor intern transport.

EdmoLift levert al meer dan 50 jaar heftafels en intern transportoplossingen. De producten zijn te vinden in bedrijven van verschillende grootte en industrieën.

in 1990 begon het Duitse bedrijf Mansson Schweden Import GmbH producten van EdmoLift AB te verkopen. EdmoLift AB werd in 1964 opgericht door Torbjörn Edmo in Härnosand, Zweden. In 1993 fuseerden de bedrijven en sindsdien gaat het bedrijf door het leven als EdmoLift Hebetechnik GmbH.

De behoefte aan ergonomische hefsystemen is altijd geëvolueerd. Een mijlpaal in ons werk op de Europese markt kwam rond de eeuwwisseling met het gepatenteerde hef-kantelontwerp van EdmoLift. Naast een breed assortiment bieden wij ook speciale ontwerpen aan.

Door de huidige technologieën werkt de Duitse dochteronderneming als een divisie van het Zweedse moederbedrijf.

ONZE PRODUCTEN
EdmoLift produceert heftafels voor bijna elke toepassing en alle bedrijfstakken, van het hanteren van kleine onderdelen tot heftafels voor het laden en lossen van goederen. Het hefvermogen van de tafels varieert van 200 kg tot 10000 kg. De productportefeuille omvat meer dan 300 standaardmodellen, alsmede op maat gemaakte producten en producten met een unieke constructie en vormgeving in de industrie.

Voor EdmoLift behoort de ontwikkeling van nieuwe producten en de herziening van bestaande modellen tot de dagelijkse werkzaamheden.

Waarom EdmoLift?
Ons idee is het produceren en leveren van heftafels, heftafels, kanteltafels, hefplatformwagens, elektrische liften en materialen om te voldoen aan de behoeften van onze klanten met ergonomische en efficiënte werkstromen. In nauwe samenwerking met onze productontwikkeling en onze klanten - de gebruikers - streven wij ernaar producten aan te bieden met een technologisch goed niveau, een consistent ontwerp en concurrerende prijzen.

  • Alle toestellen zijn CE-gekeurd en worden geleverd met certificering en een verklaring van overeenstemming.
  • Volledige ondersteuning voor montage, onderhoud en service.
  • Reserveonderdelen voor alle modellen zijn in voorraad voor verzending op dezelfde dag.
  • Talrijke heftafels zijn op voorraad en kunnen onmiddellijk worden geleverd.
  • Voor onze heftafels, elektrische liften en hefbruggen zijn vele opties beschikbaar, zoals roterende platforms, kantelinrichtingen, laadkleppen, beschermende balgen of afschermingen, wielbasissen, hekken en poorten, om aan uw eisen te voldoen.
  • De eenheden kunnen op maat worden gemaakt volgens de specificaties van de klant.
  • De gemiddelde levensduur van een EdmoLift heftafel is meer dan 15 jaar. Een goed service- en onderhoudsconcept zorgt voor een probleemloze werking en naleving van de wettelijke voorschriften.
  • De verkoopingenieurs van EdmoLift hebben samen meer dan 150 jaar ervaring met schaarheftafels - nummer 1 in de branche.
  • 100% van de onderzochte klanten beoordeelt de producten en service van EdmoLift als goed, zeer goed of uitstekend.

Meer nieuws


EdmoLift presenteert de eerste gestandaardiseerde hydraulische heftafels in de branche die...