Catalogus

EdmoLift Hebetechnik GmbH

EdmoLift Hebetechnik GmbH

EdmoLift Hebetechnik GmbH

30.11.2023 01:11

Heftafels in zwaar ontwerp van EdmoLift GmbH


EdmoLift presenteert de eerste gestandaardiseerde hydraulische heftafels in de branche die zijn ontworpen voor continu gebruik - 24 uur per dag, 7 dagen per week. De heftafels uit de HD-serie voldoen aan de eisen van de hoogste categorie van de heftafelnorm EN 1570-1, categorie 5, wat betekent dat de heftafel ten minste 512.000 hefcycli moet uitvoeren bij volledige belasting. Dit komt overeen met 4x of 16x meer hefcycli dan conventionele heftafels van categorie 1 en 3.

Het ontwerp van de HD-serie maakt het eenvoudig om de heftafels aan te passen aan de individuele behoeften van de klant. De zelfsmerende lagers met hoge prestaties creëren de voorwaarden voor een ononderbroken, onderhoudsvrije werking. Het exclusieve ontwerp met zijn robuuste schaar geeft maximale stabiliteit in alle richtingen.

De HD serie is de oplossing die de hoogste productiviteit en toegankelijkheid biedt zonder storingen, voor de meest veeleisende locaties

. HDL 2000 is de eerste "heavy duty" heftafel in de nieuwe HD serie. Door te investeren in een HDL 2000 verzekert u zich van maximale toegankelijkheid en probleemloze productie in de meest veeleisende toepassingen.

In de standaarduitvoering heeft de HDL 2000 een robuust ontwerp met zelfsmerende lagers, dubbele platte stalen scharen, een indrukwekkende minimumhoogte van 200 mm, een hefcapaciteit van 2 ton en een hefbeweging van 800 mm. Het exclusieve ontwerp van de heftafel maakt eenvoudige aanpassing mogelijk.

Met een geteste levensduur van meer dan een half miljoen hefcycli bij volle belasting is de HDL 2000 ontworpen voor onvermoeibare functionaliteit de klok rond

  • Voldoet aan de eisen van heftafelstandaard EN 1570-1, categorie 5
  • Meer dan 512.000 hefcycli bij volle belasting, getest in onze eigen fabriek
  • Onderhoudsvrij, ontworpen voor gebruik het klokje rond, jaar in, jaar uit
  • Zelfsmerende lagers
  • Uiterst compact ontwerp - 200 mm hoog
  • Geschikt voor systeemintegratie
  • Het platform kan eenvoudig worden aangepast aan klantspecifieke eisen
  • Hefbeweging 800 mm
  • Hefcapaciteit 2000 kg

Meer nieuws

EdmoLift is een van 's werelds grootste fabrikanten van schaarliften, palletverwerkingsproducten en hulpmiddelen voor intern transport.