Catalogus

August Vormann GmbH & Co. KG

August Vormann GmbH & Co. KG

  • CE
  • DIN EN ISO 9001:2015

August Vormann GmbH & Co. KG

  • CE
  • DIN EN ISO 9001:2015

27.02.2023 01:02

Gestanste en gebogen onderdelen van August Vormann GmbH & Co. KG

De in onze eigen gereedschapmakerij ontwikkelde en ontworpen gereedschappen, in combinatie met onze moderne automatische ponsmachines, zorgen ervoor dat wij klantspecifieke producteisen van de hoogste kwaliteit kunnen aanbieden, van eenvoudige geponste onderdelen tot gecompliceerde ponsbuigtechnologie.

Eventuele fouten en foutoorzaken van verschillende aard die zich tijdens het ontwikkelingsproces voordoen, kunnen met behulp van ons kwaliteitsmanagementsysteem in een vroeg stadium worden opgespoord en geëlimineerd. Stempel-buigtechnologie met kwaliteitsgarantie!

De geometrie bepaalt het proces
Het buigen van metalen materialen is een vormgevingsproces waarmee vlakke delen in een bepaalde geometrie worden gebracht. Dit vervormen gebeurt hoofdzakelijk met speciaal voor dit proces vervaardigde buiggereedschappen op hydraulische persen.

Normaal gesproken wordt plaatmateriaal onder een hoek gebogen, maar afhankelijk van de geometrie van het te vervaardigen product en de tekenspecificatie kunnen ook meerdere opeenvolgende buig- of stempelstappen op dit onderdeel worden uitgevoerd.

Gestansteen gebogen technologie - individuele producten voor onze industriële partners
Vanwege hun veelzijdigheid behoren gestanste en gebogen onderdelen tot de meest gebruikte onderdelen. Van eenvoudige veerscharnieren voor bagagekoffers, over houders voor liftdeuren, sluitstangen voor schuifdeuren, busstangen uit koper en vele andere afzonderlijke gestanste en gebogen onderdelen, tot de montage van complexe subassemblages door middel van extra bewerkingsstappen, zoals lassen, klinken, schroeven, enz. produceert VORMANN gestanste en gebogen onderdelen.

VORMANN produceert gestanste en gebogen onderdelen voor diverse branches zoals de automobielindustrie, de elektro-industrie, de meubelindustrie, de medische techniek, de opslag- en transporttechniek en vele andere.

Meer nieuws

Gestanste en gebogen delen op maat - van tekening tot afgewerkt product

...

Vervormen in progressieve matrijzen
voor meer economische efficiëntie en...