Catalogus

August Vormann GmbH & Co. KG

August Vormann GmbH & Co. KG

  • CE
  • DIN EN ISO 9001:2015

August Vormann GmbH & Co. KG

  • CE
  • DIN EN ISO 9001:2015

11.03.2024 05:03

Gestanste en gebogen onderdelen op maat - allerlei soorten scharnieren en verbindingselementen van August Vormann GmbH

Gestanste en gebogen delen op maat - van tekening tot afgewerkt product

Naast de productie en verkoop van omvangrijke standaardprogramma's biedt VORMANN ook de productie van klantspecifieke scharnieren en verbindingselementen aan. In onze meer dan 150-jarige bedrijfsgeschiedenis hebben we hiervoor niet alleen de nodige kennis opgedaan, maar ook het geschikte machinepark voor de stans- en buigtechniek.

Naast onze ontwerpafdeling beschikken we over een eigen gereedschapmakerij en zijn daardoor in staat de wensen van de klant snel en flexibel te realiseren

 

Kwaliteitseisen voor onze gestanste en gebogen onderdelen - van prototype tot serieproductie

Een van onze leidende principes is om altijd aan de eisen van onze klanten en onze eigen kwaliteitseisen te voldoen. Elk productieonderdeel wordt vanaf het eerste prototype tot aan de start van de serieproductie bewaakt door onze kwaliteitsmedewerkers.

Het doel van onze QA-afdeling is om samen met onze technici en de relevante afdelingen bij onze klanten elk nieuw product gereed te maken voor serieproductie. De productie start pas na uw definitieve goedkeuring

Coatings voor gestanste en gebogen onderdelen - duurzaam - robuust - weerbestendig

Na voltooiing kunnen we ook uw individuele onderdeel de gewenste afwerking geven.

Poedercoating
In onze eigen poedercoatingfaciliteit kunnen we de gestanste onderdelen in alle RAL-kleuren en in speciale kleuren coaten.

De onderdelen worden voor het coaten ontvet en gefosfateerd. Het poeder, bestaande uit polyester of epoxyhars, wordt dan met een elektrostatisch proces aangebracht met een laagdikte van 80 tot 10 µ en gebakken. Tijdens het stoven smelt het poeder op het oppervlak tot een dichte, weerbestendige kunststoflaag.

We kunnen kaal staal, gegalvaniseerd en thermisch gecoat staal en roestvrij staal poedercoaten. De maximale afmetingen van de werkstukken zijn 1.800 x 1.000 x 450 mm.

Verdere oppervlakteafwerkingen
Op aanvraag of afhankelijk van de eisen of noodzaak kunnen we ook alle andere technische oppervlakken realiseren voor de gestanste onderdelen die via een van onze jarenlange betrouwbare partners worden geproduceerd, zoals

Het traject van uw op maat gemaakte gestanste en gebogen onderdelen - van het eerste ontwerp tot het uiteindelijke testrapport

Onze topprioriteit is de tevredenheid van onze klanten. Daarom nemen we u mee door het hele productieproces en bieden we een transparant inzicht, van ontwikkeling en ontwerp tot productie, inclusief oppervlaktebehandeling.

Nadat we de opdracht hebben gekregen om uw op maat gemaakte gestanste en gebogen onderdelen te produceren, produceren we de benodigde gereedschappen, bijv. eenvoudige stansgereedschappen voor het scheiden van sneden, stans- en buiggereedschappen of complexe progressieve matrijzen. Vervolgens vervaardigen we uitgaande monsters onder serieproductieomstandigheden en leveren deze aan, inclusief een testrapport.

De serieproductie vindt bij ons pas plaats als u tevreden bent en uw goedkeuring hebt gegeven.

Meer nieuws

Vervormen in progressieve matrijzen
voor meer economische efficiëntie en...

De in onze eigen gereedschapmakerij ontwikkelde en ontworpen gereedschappen, in combinatie met on...