Catalogus

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

  • DIN ISO 9001:20015
  • DIN ISO 14001:2015
  • DIN ISO 50001:2018
  • EX-Zertifizierung

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

  • DIN ISO 9001:20015
  • DIN ISO 14001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

19.05.2023 01:05

L.B. Bohle presenteert wereldpremières op Interpack

Geavanceerde technologie "verpakt" op een moderne manier

Al meer dan vier decennia staat L.B. Bohle voor geavanceerde technologie in de farmaceutische industrie.
"Nu hebben we in het ontwikkelingsteam besloten om in de toekomst hoogwaardige technologie te combineren met een modern design", verklaart Thorsten Wesselmann, Managing Director Technology bij L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH. Aan de nieuwe machines is ruim twee jaar gewerkt - ook met ondersteuning van externe ontwerpspecialisten. L.B. Bohle viert de wereldpremière op de Interpack in Düsseldorf in mei.

Roestvrij staal blijft een synoniem voor duurzame, robuuste en eventueel steriele techniek. Daarbij komen donkere elementen, expressieve lijnen en meer transparantie. "Het uniforme uiterlijk van de nieuwe generatie machines zorgt voor onmiddellijke herkenning", benadrukt Tim Remmert, Managing Director Sales.

Naast het moderne uiterlijk lag de focus echter vooral op de innerlijke waarden: eenvoudige bediening, snelle reiniging, veilige processen, transparante workflows en zuinig gebruik van middelen - en dat alles natuurlijk met de modernste techniek. Trouw aan het Bauhaus-motto "Form follows Function" zal toonaangevende techniek ook in de toekomst het DNA van L.B. Bohle vertegenwoordigen. "We zijn erin geslaagd om technische topprestaties en functies tegelijkertijd in een modern jasje te verpakken", zegt Thorsten Wesselmann.

Als start van het herontwerp heeft L.B. Bohle zijn zinnen gezet op drie uitstekende machines: - de BRC droge granulator: de machine is sinds 2012 op de markt en is sinds de lancering al een bestseller - de BFC tablet coater

de tabletcoater BFC 400: de snelste en meest nauwkeurige tabletcoater wordt wereldwijd gewaardeerd als een bestseller vanwege zijn uitstekende productieresultaten en efficiëntie. - de QbCon®1 continu-granulator: de machine is sinds 2012 op de markt en is al een bestseller sinds de lanceringde QbCon®1 continue granulator en droger: sinds 2018 biedt de R&D-specialist als eerste een echte continue oplossing voor het moeilijke proces van nat granuleren en drogen.

"We hebben bij het herontwerp bewust gekozen voor de complexe uitdagingen van deze drie installaties", legt Managing Director Tim Remmert uit. Met deze referenties kan het technologisch leiderschap op indrukwekkende wijze worden gedocumenteerd.

Meer nieuws

Op 10 juni begint de toonaangevende vakbeurs ACHEMA in Frankfurt am Main. L.B. Bohle Maschinen un...

Geringe benodigde ruimte, flexibel gebruik en soepele productieprocessen zijn doorslaggevende cri...

18.-21 maart 2024

APV 14e PBP-wereldbijeenkomst

Wenen, Oostenrijk

We kijk...

Tabletcoaters worden steeds belangrijker in de farmaceutische productie: tabletten zijn de belang...

L.B. Bohle meerdere keren geëerd