Catalogus

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

15.11.2023 05:11

Verhoog uw standaard met Mastercycler® X40

Met de Mastercycler® X40 worden uw dagelijkse labroutines niet alleen betrouwbaar en efficiënt, maar ook verhoogd: Ons nieuwe product biedt bewezen betrouwbaarheid en de hoogwaardige thermische cycler is nu beschikbaar voor elk lab. Ontdek de Mastercycler X40 en al zijn voordelen die uw werk naar een nieuwe standaard zullen tillen.
Reproduceerbare amplificatie van nucleïnezuur en betrouwbare temperatuurhomogeniteit zijn een must voor onze Mastercycler X40 PCR cycler. In combinatie met de intuïtieve gebruikersinterface met touchscreen en de ergonomische bediening met één hand, verhoogt de nieuwe Mastercycler X40 uw standaard in PCR. Gebruik gerust 0,1 ml, 0,2 ml buisjes of buisstrips en elk type 96-well PCR-plaat naar keuze, het SafeLid beschermt uw monsters veilig tegen verdamping. De 12-koloms gradiënt vergemakkelijkt de optimalisatie van verschillende temperatuurstappen in uw PCR-protocol. Bij het overzetten van protocollen van langzamere cyclermodellen naar de Mastercycler X40 kunt u profiteren van de handige programmamigratiefunctie die de integratortoerentallen automatisch aanpast aan uw beproefde PCR-protocol met exact dezelfde runtime.

Voor de digitale toekomst in uw lab kan de Mastercycler X40 rechtstreeks worden aangesloten op onze VisioNize® Lab Suite voor bewaking, audit trails en documentatie.

Om te voldoen aan duurzaamheidsdoelstellingen wordt de Mastercycler X40 geleverd in een zuiver kartonnen doos met minimale stofbeschermende plastic zakken en een beknopte handleiding. De kleine voetafdruk en het lage gewicht verminderen de CO2-voetafdruk veroorzaakt door het transport en het lage energieverbruik draagt bij aan de dagelijkse vermindering van de CO2-uitstoot. Het strakke en moderne ontwerp is gericht op een intuïtieve en comfortabele gebruikerservaring.

Meer nieuws

Takara Bio Inc (Takara Bio) en Eppendorf SE, twee toonaangevende bedrijven in de biowetenschappelijke industrie, zijn verheugd hun samenwerking aan te kondigen in het kader van een strategische co-marketingovereenkomst.
promoties 01 september 2023 - 31 december 2023
Bij Eppendorf erkennen we de sleutelrol die plastic verbruiksartikelen spelen in het laboratorium. Tegelijkertijd zijn we ons ervan bewust dat het in evenwicht brengen van de eisen van de moderne wetenschap met de zorg voor het milieu een belangrijke uitdaging is voor het beheer van een biowetenschappelijk laboratorium. Daarom volgen we het principe van 'Verminderen, Hergebruiken, Recyclen' waar en wanneer mogelijk en vertrouwen we in toenemende mate op het gebruik van biogebaseerde grondstoffen.

Dit jaar reikt het Hamburgse life sciences bedrijf Eppendorf SE voor de 28e keer zijn prestigieuz...

De Eppendorf Xplorer® en Xplorer plus pipetten met één kanaal zijn gecertificeerd met het ACT...

Omdat onderzoek en ontwikkeling een tijdrovende sector is, is er voortdurend behoefte aan tijdbes...