Catalogus

Paul Vahle GmbH & Co. KG

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

02.12.2023 01:12

VAHLE viert 111 jaar ondernemerschap

VAHLE viert 111 jaar succesvolle bedrijfsgeschiedenis

Paul Vahle GmbH & Co. KG, een van 's werelds toonaangevende fabrikanten op het gebied van energie- en automatiseringsoplossingen voor mobiele toepassingen, vierde vrijdag (8 september 2023) op de Erlebnisreich Campus in Lünen een indrukwekkend jubileum: 111 jaar succesvol ondernemerschap.

Het bedrijf, dat in 1912 werd opgericht door Paul Vahle en met zijn oplossingen industriële productie en interne mobiliteit naar een nieuw niveau heeft getild, vierde met ongeveer 650 gasten een bijzonder jubileum: de uitvinding van de geleiderail 111 jaar geleden en de oprichting. Naast gasten uit het bedrijfsleven, de maatschappij en de politiek, zoals Kamen's burgemeester Elke Kappen en districtsbestuurder Mario Löhr, kwamen talrijke medewerkers en hun partners evenals de familie van de aandeelhouder, die nu de vierde generatie van de familie is die het bedrijf leidt, naar de Erlebnisreich Campus in Lünen.

In de warme openingstoespraken die de feestelijke gebeurtenis inluidden, werd de buitengewone geschiedenis van het bedrijf benadrukt en de betekenis ervan voor de regio benadrukt. Het jubileumfeest werd officieel geopend door de kleinzoon van de oprichter, Werner Vahle, met een kijkje achter de schermen. In hun welkomstwoord spraken burgemeester Elke Kappen en districtsbestuurder Mario Löhr vervolgens over de uitstekende rol van het bedrijf als werkgever en aanjager van innovatie voor de regio en de industrie. Tot slot opende VAHLE-directeur Achim Dries de viering met zijn woorden.

"Samen vieren we niet alleen 111 jaar succesvolle geschiedenis, maar kijken we ook met nog meer vreugde uit naar wat er voor ons bedrijf in het verschiet ligt," zei directeur Achim Dries. "Ons verleden en het pionierswerk van onze voorgangers vervult ons met trots. Ons doel vandaag is om de toekomst actief vorm te geven met innovatieve ontwikkelingen."




Het hoogtepunt van de avond was het indrukwekkende showprogramma. Artiesten in oplichtende LED-pakken voerden spectaculaire dans- en drumshows op het verduisterde podium op. Een indrukwekkende mapping show, waarbij een artiest interactief optrad op een video met VAHLE-elementen, zorgde voor bijzondere opwinding. Een liveband en een DJ zorgden ook voor een geweldige sfeer en een volle dansvloer tot in de vroege uurtjes.

De festiviteiten werden begeleid door een breed scala aan culinaire hoogstandjes geserveerd vanuit foodtrucks. Van tarte flambée en pasta in een parmezaanbrood tot veganistische gerechten, er was voor elk wat wils. Zelfs de beroemde currywurst die om middernacht werd geserveerd op feestjes in de "Pott" ontbrak niet.

VAHLE had zijn eigen pendeldienst georganiseerd naar het bedrijfsterrein in Kamen en naar het centraal station van Kamen, zodat alle gasten veilig thuis konden komen.

Meer nieuws

11.03.2024 00:00

VAHLE op de LogiMAT 2024
Focus op voorspellend onderhoud bij VAHLE
Paul Vahle GmbH & Co. KG zal dit jaar bij de SPS zijn. Op de beurs, die van 8 tot 10 november in Neurenberg plaatsvindt, zal voor het eerst het wereldwijd unieke intelligente stroomafnamesysteem Smart Collector te zien zijn. Andere hoogtepunten op de VAHLE-stand in hal 4, stand 336, zijn de modulaire compacte geleiderlijn VCL en de nieuwste besturingsgeneraties. Daarnaast wordt de iTRAK van Rockwell Automation gepresenteerd, die is uitgerust met inductieve VAHLE-systemen voor contactloze energieoverdracht.

Paul Vahle GmbH & Co KG reist dit jaar naar de InnoTrans in Berlijn met innovatieve oplossing...

Paul Vahle GmbH & Co KG steunt de noodhulp van Caritas voor de slachtoffers van de oorlog in...

- Smart Collector voor permanente bewaking van geleiderailsystemen

- Hogere beschikbaa...