Catalogus

ifm electronic GmbH

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020
  • ISO/IEC 27001

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020

04.01.2024 00:01

Condition monitoring tool moneo RTM onderscheiden met de German Design Award 2024

Essen, december 2023 - De German Design Award gaat opnieuw naar ifm. Nadat de jury in 2021 voor het laatst drie producten van het bedrijf bekroonde met de prestigieuze award, zal de jury in 2024 de award uitreiken voor de conditiebewakingstool moneo RTM. Het is de eerste designprijs voor een softwareproduct van ifm.

Sinds de introductie in 2012 is de German Design Award uitgegroeid tot een van de belangrijkste prijzen voor innovatief productontwerp. Elk jaar selecteert een internationale jury van experts de beste producten. Ze worden allemaal verenigd door hun baanbrekende design, dat ook een impact heeft buiten Duitsland. De selectie vindt plaats in een juryproces met meerdere fasen en een tweedaagse juryvergadering. De producten worden bekroond in de categorieën "Uitmuntend productontwerp", "Uitmuntend communicatieontwerp" en "Uitmuntende architectuur" met de respectievelijke awards "Goud", "Winnaar" en "Speciale vermelding". Dit jaar ontving de automatiseringsspecialist ifm uit Essen de Winner Award voor zijn moneo RTM-software.

moneo RTM - kort voor Real-Time Maintenance - is een submodule van het moneo IIoT-platform, dat inmiddels in vele industrieën is ingeburgerd en waarmee het bedrijf technologieën variërend van gegevensevaluatie tot de configuratie van sensoren onder één dak aanbiedt. Met moneo RTM kunnen gebruikers gebruikersspecifieke dashboards instellen die een constant overzicht geven van de huidige status van de toepassing. In geval van een storing slaat de software onmiddellijk alarm, zodat er snel kan worden gereageerd en een kostbare en langdurige totale storing kan worden voorkomen. Met gedetailleerde gegevensanalyses bereiken industriële bedrijven kortere stilstandtijden, een effectievere onderhoudsplanning en kostengeoptimaliseerde productieprocessen.

moneo RTM sluit zich aan bij
Voor ifm is de moneo RTM award zeker niet de eerste designprijs. In 2021 werden de DV21XX signaallamp, de SM6020 stromingssensor en de KQ10XX niveausensor erkend voor hun uitstekende productontwerp, en drie ifm-producten hadden de prijs het jaar daarvoor al ontvangen. het bedrijf ontving ook de Red Dot Design Award in 2015, 2016, 2018, 2020 en 2023, het meest recent dit jaar voor het O3R-cameraplatform, de OVP800 videoverwerkingseenheid en de Multicover Puck.

Meer nieuws

Vision met IO-Link? Dat is mogelijk!
De feestelijke opening van het nieuwe kantoor van ifm electronic in Istanbul vond plaats in aanwezigheid van diverse gasten en medewerkers op 2022 september.
  • Nauwkeurige debietmeting van ultrapuur water en water
  • Robuuste, componentvrije m...
Objectdetectie en objectinspectie in één apparaat
ifm heeft dit jaar drie redenen om feest te vieren bij de German Design Awards. De LI niveausensor, de multi-deksel puck en de TCC temperatuursensor zijn bekroond met felbegeerde design prijzen.

ifm bouwt nieuwe hoofdzetel in Essen
De aanhoudende groei in de afgelopen jaren en de progno...