Catalogus

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

  • DIN EN ISO 9001:2015

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

  • DIN EN ISO 9001:2015

12.03.2024 01:03

WSW Wälzlager Wolfgang Streich - Uw specialist voor gewrichtslagers en stangkoppen

Sinds de oprichting van WSW in 1982 zijn we ons blijven ontwikkelen. Vandaag de dag is het bedrijf een van de grootste gespecialiseerde leveranciers in Europa voor gewrichtslagers, stangkoppen, speciale lagers en speciale onderdelen. Dankzij onze 40 jaar ervaring en onze uitgebreide expertise weten we wat onze klanten beweegt. Daarom bundelen we onze krachten en leveren we kant-en-klare oplossingen uit één hand voor de hele waardeketen - op maat gemaakt voor een breed scala aan toepassingen, in de hoogste kwaliteit en tegen eerlijke prijzen. Daarnaast hebben we de afgelopen jaren onze systeemactiviteiten voortdurend uitgebreid, waardoor WSW een leverancier is geworden van complete samenstellingen en producten op maat voor fabrikanten uit een groot aantal industrieën.

Of het nu gaat om oplossingen voor de machinebouw, de automobielindustrie of energieopwekking - onze filosofie is altijd:


Effectief. Veilig. Economisch

Volgens dit motto produceert en verkoopt WSW alleen producten van hoge kwaliteit tegen een acceptabele prijs. Onze kwaliteitsnormen zijn ons handelsmerk en zijn stevig verankerd in het bedrijf. Dit komt onder andere tot uiting in ons DIN 9001:2015-gecertificeerde kwaliteitsmanagementsysteem. Of het nu in nationale of internationale productiefaciliteiten is - de producten die voor WSW worden gemaakt, worden volgens onze tekeningen en specificaties en onder onze voortdurende controle geproduceerd. Bovendien worden de leveranciers volgens strenge criteria geselecteerd en regelmatig gecontroleerd.

Vooral in tijden van toenemende concurrentie en de daarmee gepaard gaande prijserosie, zal de prijs op een gegeven moment de kwaliteit van een product beïnvloeden. Het WSW zal echter de grootst mogelijke aandacht aan kwaliteit blijven besteden om het hoogst mogelijke veiligheidsniveau voor onze klanten en onze producten te garanderen - iets waar we altijd al op hebben kunnen vertrouwen. Dit is de reden waarom bekende fabrikanten van originele apparatuur uit een breed scala van industrieën al lange tijd gebruik maken van onze oplossingen, omdat ze onze service, de consistente kwaliteit van onze oplossingen en de optimale prijs-prestatieverhouding waarderen.