Catalogus

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

11.04.2024 01:04

norelem bij de alles over automatisering

Een vrachtwagen vol innovaties

Op all about automation Heilbronn van 15 tot en met 16 mei 2024 presenteert norelem in zijn SHOWTRUCK talrijke productinnovaties uit verschillende sectoren zoals machine- en installatietechniek, automotive, verpakkingen en de farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie. Bezoekers kunnen zich ook verheugen op een wedstrijd met aantrekkelijke prijzen met betrekking tot norelem.



Dit jaar zal norelem voor het eerst aanwezig zijn op all about automation in Heilbronn. In de groene SHOWTRUCK voor de poorten van de hal toont het bedrijf innovatieve producten die bezoekers kunnen aanraken en ervaren, zoals steun- en klemelementen en borgpennen met geïntegreerde sensoren uit de divisie Smart Products. Hiermee kunnen de klemming en aanslagen gemakkelijk worden gecontroleerd, zelfs voordat het werkstuk wordt bewerkt. Op de mobiele beursstand zijn ook de nieuwe vlakke klemmen en zijklemmen te zien die aan het productassortiment zijn toegevoegd, evenals opspandoorns voor kleine boringen en automatische klemming.



Hoogtepunten uit de lineaire technologie zijn rechte en gebogen lineaire geleidingsrails en bijpassende rolgeleidingswagens voor gebogen verplaatsingen van geleidingswagens. norelem biedt een reeks geleidingsrails met bochten tot 180° voor roterende toepassingen. Het nieuwe lineaire geleidingssysteem maakt eenvoudige en vrije railconfiguraties mogelijk met zowel rechte als gebogen rails.



Als digitale tegenhanger van het BIG GREEN BOOK presenteert norelem zijn onlineshop met praktische nieuwe functies en mogelijkheden en staat het beursteam klaar om alle vragen over het assortiment van meer dan 100.000 producten te beantwoorden.



De norelem SHOWTRUCK staat van 15 tot en met 16 mei voor de poorten van de hal van all about automation in Heilbronn, stand S-101.



Bezoekers kunnen hun ticket reserveren met de norelem uitnodigingscode:

https://register.visitcloud.com/survey/2l6f2vad41npm?actioncode=NTWO000176NEY&partner-contact=322ikfjfviso0

Meer nieuws

De oplossing voor foutloze bewerkingsprocessen
Nieuw van norelem: Lineaire rolgeleidingen

26.06.2023 00:00

norelem op automatica 2023
Ervaar nieuwe en bewezen norelem producten live

De MHP RIESEN Ludwigsburg is verheugd om norelem, een regionale wereldspeler, te verwelkomen als...

Borgbouten en nieuwe positioneringsbussen met conditiesensor van norelem

05.05.2023 01:05

Koppelingen van norelem
Van eenvoudige aandrijvingen tot complexe positioneringsaandrijvingen