Catalogus

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

07.06.2024 05:06

Succesvolle samenwerking tussen PFISTERER en Lebenshilfe in Gussenstadt

PFISTERER, een wereldwijd toonaangevend technologiebedrijf voor energie-infrastructuuroplossingen, en Lebenshilfe für Menschen mit Behinderung, Kreisvereinigung Göppingen e. V., zijn verheugd over de succesvolle samenwerking op de locatie Gussenstadt.

Oplossingen voor de wereldwijde energietransitie

De PFISTERER-fabriek in Gussenstadt is gespecialiseerd in metaalbewerking en speelt een sleutelrol in de ontwikkeling en productie van oplossingen die elektrische netwerken mogelijk maken in het kader van de wereldwijde energietransitie. Als onderdeel van dit partnerschap nemen de toegewijde medewerkers van Lebenshilfe belangrijke assemblage- en productiewerkzaamheden op zich. Hiertoe behoren werkzaamheden zoals het frezen van kleine schroefdraden en het inbrengen van drukveren voor schroefverbindingen en aansluitklemmen voor transformatoren.

Sinds het begin van de samenwerking tweeënhalf jaar geleden heeft Lebenshilfe Göppingen e. V. maar liefst 4 miljoen onderdelen voor PFISTERER geassembleerd. Deze mijlpaal onderstreept niet alleen de efficiëntie en kwaliteit van de samenwerking, maar ook de belangrijke rol die sociale verantwoordelijkheid en inclusie spelen in de werkomgeving.

Succesvolle samenwerking met sociale verantwoordelijkheid

"De samenwerking met Lebenshilfe in Gussenstadt is niet alleen een succesvol zakelijk partnerschap voor ons, maar ook een duidelijk engagement voor sociale verantwoordelijkheid en inclusie. We zijn trots op de mijlpalen die we hebben bereikt en kijken ernaar uit om dit positieve succesverhaal voort te zetten", zegt Hermann Schuller, vestigings- en productiemanager van de PFISTERER Groep in Gussenstadt. "Voor ons is de samenwerking met PFISTERER een kans om carrièreperspectieven te creëren en tegelijkertijd een kans om actief bij te dragen aan de energievoorziening van de toekomst. Daar zijn we trots op", aldus Madeleine May, adjunct-werkplaatschef bij Lebenshilfe Göppingen.

De samenwerking tussen PFISTERER en Lebenshilfe Göppingen e. V. laat zien hoe economisch succes en sociaal engagement harmonieus kunnen samengaan. PFISTERER blijft zich inzetten voor inclusieve werkomgevingen en duurzame partnerschappen.

Meer nieuws


Winterbach, Duitsland - 06 februari 2024 - Het CONNEX steekbare verbindingssysteem van PFIS...

Winterbach, Duitsland - 7 november 2023

Het DolWin kappa offshore platform is met...


Winterbach, Duitsland - 26.09.2023 - De transmissienetbeheerder TenneT heeft PFISTERER de o...

Karl-Heinz Pfisterer wordt erevoorzitter van de raad van commissarissen van SE.

Winterbach, Duitsland - 15 juni 2023 - Pfisterer.

Pfisterer, een toonaangevende leveranci...

Energiedistributie en energietransport zijn al bijna 100 jaar de kerncompetenties van PFISTERER....