Catalogus

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

28.08.2024 01:08

Eppendorf verbetert de bewaking en analyse van bioprocessen met de lancering van BioNsight cloud software

Bij de ontwikkeling van bioprocessen zijn gegevens de sleutel tot succes. Het is noodzakelijk om te begrijpen welke kritische procesparameters van invloed zijn op celgroei, productopbrengst en kritische kwaliteitsattributen, kortom, om snel succesvolle processen te ontwikkelen. Bioprocesgegevens van verschillende procesruns, gegenereerd door een grote verscheidenheid aan inline sensoren en externe analyzers, zijn als afzonderlijke stukjes van een puzzel. Eppendorf lanceert BioNsight cloud, een nieuwe cloud-gebaseerde softwareoplossing voor het monitoren en analyseren van bioprocessen. Het maakt het eenvoudiger om bioprocesgegevens te consolideren en te analyseren op één centrale locatie, wat helpt bij het oplossen van deze puzzel en het verkrijgen van inzichten uit gegevens.

BioNsight cloud is volledig geïntegreerd in de Eppendorf bioprocesbesturingssoftware DASware® control 6. Dit maakt automatische gegevensoverdracht vanuit DASware® control 6 mogelijk. Dit maakt geautomatiseerde gegevensoverdracht van DASware control 6 naar de cloud in realtime mogelijk. Het is ook mogelijk om offline data te uploaden van externe analyseapparaten, data van
historische runs en procesdata van bioprocescontrollers van andere bedrijven.
Analyseer en bouw voort op data: Gegevens kunnen in context worden geplaatst om nog diepere inzichten te krijgen: Gegevens van verschillende runs kunnen eenvoudig worden gesynchroniseerd en vergeleken, waardoor het eenvoudiger wordt om patronen over runs en schalen te identificeren, het ontwikkelingsproces te versnellen en een consistente kwaliteit en
procesprestaties te garanderen.

Monitoring op afstand: BioNsight cloud maakt bewaking op afstand mogelijk van bioprocessen die worden aangestuurd door DASware control 6 bioprocesbesturingssoftware. Dit betekent dat gebruikers altijd weten hoe hun bioprocessen presteren en sneller de juiste beslissingen kunnen nemen terwijl het proces nog loopt.
Toegang tot gegevens en samenwerking vereenvoudigen: Bioprocesgegevens in BioNsight cloud zijn toegankelijk vanaf elke locatie en voor iedereen die door de eigenaar is geautoriseerd. BioNsight cloud is ontwikkeld met de focus op de hoogste normen voor gegevensbeveiliging. Gehost en gebouwd op Microsoft® Azure technologie, geeft het de gebruiker de zekerheid dat de gegevens goed beschermd en toch toegankelijk zijn.
Jill Perez, wetenschapper bij Solugen, USA evalueerde het product tijdens de ontwikkeling en legt de voordelen uit: "De mogelijkheid van BioNsight cloud om de gegevens van elke fermentatierun op te slaan is van onschatbare waarde gebleken, waardoor het gemakkelijk is om alle bioreactorgegevens met elkaar te vergelijken. De online functionaliteit maakt het mogelijk om runs in real-time te bekijken, zelfs op mobiele apparaten. Bovendien vereenvoudigt de grafische functie de visualisatie van gegevens, waardoor het vergelijken van eerdere en huidige runs moeiteloos verloopt."

https://www.eppendorf.group/BioNsight-cloud

Meer nieuws

Efficiënte interactie tussen handmatig en automatisch pipetteren Eppendorf presenteert zijn...

De ACT-labels (Accountability, Consistency and Transparency) werken op een vergelijkbare manier als...

In biowetenschappelijke laboratoria, waar precisie en zuiverheid onontbeerlijk zijn, is de vraag...

Onderzoekers 2024 gaat naar Clemens Plaschka, Oostenrijk

De onafhankelijke jury, voorgezeten door Prof. Laura Machesky, selecteerde Clemens' onderzoek naa...

Laboratoria zijn afhankelijk van de hoge prestaties en betrouwbaarheid van de platen die ze gebru...