Catalogus

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

09.08.2024 01:08

Efficiënte interactie tussen handmatig en automatisch pipetteren

Efficiënte interactie tussen handmatig en automatisch pipetteren Eppendorf presenteert zijn nieuwe, moderne 96-kanaals vloeistofverwerkingssysteem:

de epMotion® 96 Flex.

Het apparaat direct categoriseren: De nieuwe epMotion® 96 Flex is gepositioneerd tussen handmatig vastgehouden elektronische pipetten en volledig geautomatiseerde pipetteersystemen. Het levert daarom een aanzienlijk verbeterde efficiëntie en maakt een hogere verwerkingscapaciteit mogelijk in vergelijking met handmatig pipetteren. Het biedt ook een kosteneffectief alternatief voor volledig geautomatiseerde vloeistofverwerkingssystemen, terwijl het minder ruimte inneemt op de laboratoriumtafel. Dankzij de compacte afmetingen en de handig geplaatste bedieningselementen kan het apparaat ook zonder problemen in steriele werkbanken worden gebruikt.

De doseerkoppen van de epMotion® 96 Flex kunnen snel en zonder gereedschap worden verwisseld, zodat ze moeiteloos kunnen worden aangepast aan verschillende volumebereiken. Bij de introductie zijn er twee doseerkoppen beschikbaar voor dit systeem, voor de volumebereiken tussen 0,5 en 300 μL en 5 en 1000 μL.

De epMotion® 96 Flex heeft een touchdisplay met intuïtieve bedieningssoftware, die zorgt voor gebruiksvriendelijke en nauwkeurige bediening.

De epMotion® 96 Flex is gekalibreerd volgens de nieuwe ISO 23783-2 norm en biedt een uitstekende pipetteernauwkeurigheid en -precisie.

Dit systeem wordt niet alleen gebruikt in handmatige workflows, maar vormt ook een waardevolle aanvulling op grote geautomatiseerde systemen. Als "feeder" kan het gebruikt worden om platen voor te bereiden voor verdere geautomatiseerde verwerking.

De veelzijdige epMotion® 96 Flex is een aanvulling op zowel handmatige als geautomatiseerde workflows en past naadloos in een breed scala aan toepassingen, van moleculaire biologie tot celcultuur.

https://www.eppendorf.com/en/flex-up-your-team/

Meer nieuws

Bij de ontwikkeling van bioprocessen zijn gegevens de sleutel tot succes. Het is noodzakelijk om...

De ACT-labels (Accountability, Consistency and Transparency) werken op een vergelijkbare manier als...

In biowetenschappelijke laboratoria, waar precisie en zuiverheid onontbeerlijk zijn, is de vraag...

Onderzoekers 2024 gaat naar Clemens Plaschka, Oostenrijk

De onafhankelijke jury, voorgezeten door Prof. Laura Machesky, selecteerde Clemens' onderzoek naa...

Laboratoria zijn afhankelijk van de hoge prestaties en betrouwbaarheid van de platen die ze gebru...