Catalogus

Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

14.10.2024 01:10

Onze herlancering is voltooid!

Irlbacher presenteert zichzelf vandaag met een compleet vernieuwde website. De nieuwe website heeft een fris, modern design en een duidelijke, gebruiksvriendelijke structuur en is te bereiken via www.irlbacher.com.

Tijdens het redesign hebben we veel nadruk gelegd op gebruiksvriendelijkheid. Via het hoofdmenu of rechtstreeks via de homepage, bijvoorbeeld, kunt u snel uw weg vinden naar onze sectoren, vaardigheden, het bedrijf en ons carrièreaanbod. Onze 360° service voor ontwikkeling en productie is ook toegankelijk via de homepage. Hier wordt onze eigen HMI-demonstrator gebruikt om duidelijk te laten zien wat onze 360°-service inhoudt en hoe breed het aanbod van onze productiemogelijkheden vandaag de dag is.

Als u vragen hebt over afzonderlijke technologieën of als u iemand zoekt die u kan helpen uw product naar een hoger niveau te tillen, dan zien we uw telefoontje of e-mail graag tegemoet.

Veel plezier met onze nieuwe website. We zijn er zeker van dat u suggesties en ideeën zult vinden die u nog nooit eerder hebt gezien!

We kijken ernaar uit om samen aan spannende projecten te werken!

Meer nieuws

  • Intuïtieve HMI's voor de internationale markt
  • Haptische touch HMI werkt ook zond...

Dankzij de geleiders die in het touchscreen zijn uitgesneden, weten je vingers altijd waar ze zij...

Waarom heb je printplaten nodig als je ook elektronica op glas kunt printen? De Irlbacher Groep verwerkt al meer dan 80 jaar speciaal glas voor diverse industrieën. Met zijn gepatenteerde Impatouch-technologie toont het bedrijf uit Schönsee in verschillende toepassingen aan dat de achterkant van het glas als circuitdrager kan worden gebruikt en dat de elektronica direct op het glas kan worden gemonteerd