Catalogus

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

16.10.2024 01:10

Kwaliteitsbeheer in de vliegtuigbouw

Hoogste nauwkeurigheid voor complexe omgevingen

Om de veiligheid van miljoenen luchtreizigers te garanderen, moeten alle vliegtuigen van binnen en van buiten aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen. Vliegtuigsystemen, -structuren en -interieurs zijn uiterst complex en bestaan uit duizenden onderdelen die in hoge mate moeten worden aangepast om de veiligheid te garanderen. De geavanceerde meettechnologie van ZEISS biedt oplossingen op maat voor vliegtuigontwikkeling, kwaliteitsborging en onderhoudscontrole, waardoor het een onmisbaar hulpmiddel is in de luchtvaartindustrie.

Nauwkeurige inspectie van vliegtuigonderdelen

Analyse van vliegtuigstructuren
Gegarandeerd de meest nauwkeurige inspecties

Nauwkeurige structurele inspectie is cruciaal voor de veiligheid en betrouwbare werking van vliegtuigen. ZEISS Industrial Quality Solutions garanderen uitgebreide en nauwkeurige inspecties voor original equipment manufacturers (OEM's).

Inspectie van vliegtuigsystemen

Precisieproductie en veiligheid

OEM's en leveranciers in de lucht- en ruimtevaartindustrie gebruiken hardware- en softwareoplossingen van ZEISS om de efficiëntie in de productie van vliegtuigsystemen te verhogen en de veiligheid van vliegtuigen te verbeteren.

Inspectie van vliegtuigcabine
Geoptimaliseerd in termen van kosten en comfort

Luchtvaartmaatschappijen concurreren om comfortabele en geoptimaliseerde passagierscabines aan te bieden die voldoen aan strenge gewichtseisen. De geavanceerde optische meetsystemen van ZEISS zijn de beproefde oplossing voor het vastleggen van gegevens over onderdelen in het interieur van vliegtuigen.

Onderhoud, reparatie en revisie (MRO)
Terug in de lucht

Het waarborgen van de luchtwaardigheid van vliegtuigen is van cruciaal belang voor MRO-winkels over de hele wereld, en met ZEISS als partner is er geen compromis mogelijk. Het ZEISS-portfolio biedt de ideale basis voor het verwerken van alles, van oppervlaktedefecten tot retrofit-campagnes.

Meer nieuws

Geëlektrificeerde kwaliteitsborging
Van poeder tot additief vervaardigde onderdelen

15.08.2024 01:05

ZEISS MMZ 1 tafel
Compacte oplossing voor grote werkstukken



Van poeder tot additief vervaardigde componenten Additief vervaardigen biedt een groo...

12.06.2024 01:05

ZEISS O-INSPECT duo
Microscoop en meetapparaat in één

"Zelfs een klein metalen vuildeeltje kan aanzienlijke schade veroorzaken in onze high-performance...