Catalogus

Paul Vahle GmbH & Co. KG

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Terug naar het overzicht

Systemen met geïsoleerde geleiders (U10 und FABA 100) van Paul Vahle GmbH & Co. KG

Product aanvraag  

Een echte klassieker van VAHLE: de U10 werd halverwege de jaren 80 ontwikkeld als onderdeel van de opmars van het geëlektrificeerde monorailsysteem.

Sindsdien hebben we de geïsoleerde geleiderail voortdurend verbeterd en uitgebreid tot een intelligent totaalsysteem door deze te combineren met onze systemen voor gegevensoverdracht, positionering en besturing. De duurzame en onderhoudsarme U10 wordt vooral gebruikt in fabricage- en productielijnen in de automobielindustrie, maar is ook een populair en beproefd middel voor energie- en datatransmissie in de intralogistiek.

Dankzij de kleine installatieruimte en de individueel vervaardigde spuitgegoten onderdelen voor de afzonderlijke railelementen kan de U10 flexibel worden aangepast aan bijna elke raillay-out.

De U10 is contactbeveiligd voor veilig gebruik. De individuele isolatie maakt een willekeurig aantal polen mogelijk, terwijl de speciaal gevormde beschermingsgeleider voorkomt dat de polariteit onbedoeld wordt omgekeerd en het voertuig dus wordt geëlektrificeerd.
Dankzij de hoge compatibiliteit met andere VAHLE-producten kan de U10 geleidingsrail in uw systeem worden geïntegreerd als een vSystem-systeemoplossing. vSystem biedt dan een compleet systeem met de U10 voor de stroomoverdracht, APOS Optic voor de positionering, SMGM voor de gegevensoverdracht, DCS voor de besturing en het VAHLE Smart Collector System voor de diagnose.

Het FABA100 railsysteem is een aanvulling op ons aanbod in het 100 ampère railsysteem. Het FABA100-systeem biedt een even breed scala aan toepassingsmogelijkheden als de U10-rail. Dankzij de eenvoudige connectortechnologie is de FABA100 zeer eenvoudig te installeren, vooral als het gaat om systeemuitbreidingen en conversies. Er is geen speciaal gereedschap nodig. De FABA100 wordt overal gebruikt waar bescherming tegen omgekeerde polariteit niet vereist is voor de aardleiding.

Product aanvraag  

Meer producten in de categorie Stroomrails

Systemen met open geleiders

Open geleider systemen
Overal waar sprake is van bijzonder zware omgevingsinvloeden, zoals in cokesfabrieken en staalfabrieken, bieden wij u met onze open geleid...

Systemen met geïsoleerde geleiders (U15 - U35)

In alle sectoren van de industrie moeten mobiele toepassingen van energie worden voorzien. Afhankelijk van de omgeving en het vermogensbereik stellen kraansystemen en haventechnologie, transportban...