Catalogus

Paul Vahle GmbH & Co. KG

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Terug naar het overzicht

Systemen met geïsoleerde geleiders (U15 - U35) van Paul Vahle GmbH & Co. KG

Product aanvraag  

In alle sectoren van de industrie moeten mobiele toepassingen van energie worden voorzien. Afhankelijk van de omgeving en het vermogensbereik stellen kraansystemen en haventechnologie, transportbanden en reuzenraderen, liften of rolpoorten totaal verschillende eisen aan de systemen.

De lichtgewicht types U15, U25 en U35 voor binnen- en buitentoepassingen zijn bijzonder onderhoudsvriendelijk dankzij hun individuele installatie. Dankzij verschillende geleidermaterialen zijn ze ook bijzonder flexibel en kunnen ze hangend, zijdelings of verticaal worden geïnstalleerd. Ook gebogen rails kunnen worden gerealiseerd.

In combinatie met de VAHLE Multi-Carrier (VMT) of het VAHLE Support Profile (VTP) kunnen de ophangafstanden en het toepassingsgebied van de U15 en U25 worden uitgebreid. Er kunnen ook verschillende positioneersystemen worden geïntegreerd. Dit betekent dat ook aan individuele klanteneisen kan worden voldaan.
De U35 geleiderail met aluminium/roestvrijstalen geleiders wordt gebruikt voor de elektrificatie van RTG-, RMG- en STS-kranen in zoute omgevingen (vooral maritieme havenfaciliteiten). Dit kosteneffectieve alternatief voor koperen geleiders heeft zijn hoge slijtvastheid en duurzaamheid in deze ruwe omgeving wereldwijd bewezen.

VAHLE heeft de juiste geleider voor elke toepassing. Onze contactbeveiligde systemen zijn ontworpen conform DIN VDE 0100 en kunnen worden gecombineerd met elk gewenst aantal polen.

De geïsoleerde stroomgeleiders kunnen worden verwarmd om ijsvorming te voorkomen. Ze garanderen echter ook een betrouwbare stroomoverdracht, zelfs bij extreme hitte. De systemen zijn namelijk ook verkrijgbaar in een hittebestendige versie. U25 en U35 zijn zelfs verkrijgbaar als versies voor hoge temperaturen en zijn geschikt voor gebruik in omgevingen met vochtige, zoute lucht.

Product aanvraag  

Meer producten in de categorie Stroomrails

Systemen met open geleiders

Open geleider systemen
Overal waar sprake is van bijzonder zware omgevingsinvloeden, zoals in cokesfabrieken en staalfabrieken, bieden wij u met onze open geleid...

Systemen met geïsoleerde geleiders (U10 und FABA 100)

Een echte klassieker van VAHLE: de U10 werd halverwege de jaren 80 ontwikkeld als onderdeel van de opmars van het geëlektrificeerde monorailsysteem.

Sindsdien hebben we de geïsoleerde ge...