Catalogus

Jinan Welle Metal (CHINA) Products Co., ltd

Jinan Welle Metal (CHINA) Products Co., ltd

  • ISO9001
  • IATF16949
  • ISO14001

Jinan Welle Metal (CHINA) Products Co., ltd

  • ISO9001
  • IATF16949
  • ISO14001

Terug naar het overzicht

Die smeedstukken deel: van Jinan Welle Metal (CHINA) Products Co., ltd

Product aanvraag  

Smeden is een verwerkingsmethode waarbij een smeedmachine druk uitoefent op een metalen onbewerkt stuk om plastische vervorming te veroorzaken en smeedstukken te verkrijgen met bepaalde mechanische eigenschappen, bepaalde vormen en afmetingen.

Door het smeden kunnen gebreken zoals losse gietstukken die tijdens het metaalsmelten zijn ontstaan, worden geëlimineerd en kan de microstructuur worden geoptimaliseerd. De mechanische eigenschappen van smeedstukken zijn over het algemeen beter dan die van gietstukken van hetzelfde materiaal.

Matrijssmeedwerk kan worden onderverdeeld in warm matrijssmeedwerk, warm smeedwerk en koud smeedwerk. Matrijssmeden wordt over het algemeen gebruikt om onderdelen met een laag gewicht en grote partijen te vervaardigen.

Volgens materialen, kan het matrijzensmeedstuk in ijzerhoudende metaalmatrijssmeedstuk, non-ferrometaalmatrijssmeedstuk en poedervormig product worden verdeeld. De materialen zijn koolstofstaal en andere ferrometalen, koper en aluminium en andere non-ferrometalen en poedermetallurgische materialen.

De smeedproducten die door Welle Metal worden ontwikkeld omvatten hoofdzakelijk dieselmotorsmeedstukken, mariene smeedstukken, mijnbouwsmeedstukken, petrochemische smeedstukken, commerciële voertuigsmeedstukken en andere gebieden.

Wij kunnen de one-stop diensten van de delenverwerking voor koolstofstaal, aluminium en andere materialen overeenkomstig klantentekeningen verlenen, met inbegrip van procesontwerp, smeedstuk, thermische behandeling, machinaal bewerkend, en kwaliteitscontrole zoals niet destructieve testen.


Productadviseur: Rocky zhang

Mon
4:50  –  20:50
Tue
4:50  –  20:50
Wed
4:50  –  20:50
Thu
4:50  –  20:50
Fri
4:50  –  20:50

Product aanvraag