Catalogus

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

Terug naar het overzicht

Inductiesoldeerunit (IBU105/2) van iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

Product aanvraag  

Inductiesolderen van hoongereedschap

Deze assemblage is een handmatige soldeerwerkplaats voor het solderen van hoongereedschappen met behulp van een soldeerlegering.

De afzonderlijke componenten van het hoongereedschap worden in het soldeerapparaat geplaatst met een inductor die speciaal voor deze toepassing is ontworpen. Bovendien bestaat dit soldeerapparaat ook uit een temperatuurregeling die zorgt voor een nauwkeurige temperatuurgradatie, wat uiteindelijk leidt tot een consistente kwaliteit van het gereedschap. Via het geïntegreerde koelapparaat (luchtkoeling) kan de liquidusfase van het soldeer tijdens het koelen geminimaliseerd worden. Indien nodig kan deze assemblage natuurlijk worden uitgerust met een beschermgasunit.

Het gebruik van hoongereedschappen beschrijft vaak het laatste productieproces van een fijne verspanende behandeling en kan worden toegepast op bijna elk materiaal. Het doel is om de maatnauwkeurigheid positief te beïnvloeden en zo de wrijvingsweerstand te minimaliseren.

Product aanvraag  

Meer producten in de categorie Inductie soldeerapparaten

Inductiesoldeerunit (IBU115)

Inductiesolderen van roestvaststalen buizen in de automobielindustrie
Deze soldeerwerkplek is uitgerust met een beschermgasunit en is ontworpen voor het inductief solderen van roest...

Solderen

Zachtsolderen, hardsolderen en hardsolderen op hoge temperatuur zijn verschillende hardsoldeerprocessen die allemaal baat kunnen hebben bij inductieverwarming.

Zachtsolderen: Zachtsolder...