Catalogus

Systea GmbH

Terug naar het overzicht

Profielsystemen (UBE ) van Systea GmbH

Product aanvraag  

Profielsysteem voor verdekte bevestiging van grootformaat gevelpanelen en natuursteen met beugels aan de achterzijde van het paneel.

Een onderconstructiesysteem op basis van UBE bestaat uit verticale T-vormige aluminium draagprofielen, wandbeugels, optionele accessoires en horizontale draagrails, gerangschikt met dezelfde tussenafstand als het bekledingsraster. Afhankelijk van de thermische belasting en de eisen - worden de wandconsoles vervaardigd uit aluminium, roestvrij staal of glasvezelversterkt polyamide.

ALKAPO kan als basissysteem worden gebruikt voor gebouwen waarvan de buitenmuren niet geschikt zijn als verankeringsondergrond.

De draagprofielen worden met klinknagels, schroeven of bouten aan de wandconsoles bevestigd. Daarbij nemen de schuifpunten de horizontale (wind)lasten op en de vaste punten de horizontale en verticale lasten (dode last). De installatie zonder beperkingen gebeurt in de schuifpunten in verticale langsgaten. Voor elk draagprofiel wordt een vast punt toegewezen.

Voor elk bekledingselement zijn minstens twee horizontale draagrails nodig, die met schroeven, bouten of klinknagels aan de draagprofielen moeten worden bevestigd.

De bekledingselementen worden ter plaatse opgehangen met beugels, die met speciale pluggen of ondersnijdbare klinknagels en ankers aan de achterzijde van de bekledingselementen worden bevestigd en geborgd. De gevelbekleding kan met behulp van een stelschroef in hoogte worden versteld.

De gevelbeugels kunnen optioneel worden voorzien van een montagehulp, die het bevestigen en vasthouden van het draagprofiel mogelijk maakt, om het werken ermee te vereenvoudigen.

De Thermostop-elementen zijn verkrijgbaar als thermische verdelers om koudebruggen tot een minimum te beperken.

Uitsparingen tot 480 mm.
Materiaal EN AW-6063 T 66

Aluminium T-profielen
T 40 / 55
T 40 / 70
T 65 / 50
T 80 / 50
T 110 / 70

Aluminium consoles
Type I,II,III voor UBE DUO
Type I,II,III voor UBE Tergo
Type I,II,III voor UB NG
Type I,II,III voor UBE Natuursteen

Aluminium draagprofielen
UBE DUO
UBE Tergo
UBE Tergo S
UBE NG
UBE Natuursteen

Product aanvraag  

Meer producten in de categorie Onderconstructies voor gevels

Profielsysteem voor zichtbare bevestiging (ALWI-S)

Profielsysteem voor de zichtbare bevestiging van grootformaat gevelpanelen, bijv. van vezelcement, aluminium composiet panelen of HPL.

Een onderconstructiesysteem op basis...

Profielsysteem voor zichtbare bevestiging (ALKAPO)

Profielsysteem met gesloten overspanning voor de zichtbare bevestiging van grootformaat gevelpanelen, bijv. van vezelcement, aluminium composiet panelen of HPL.

ALKAPO biedt door...

Onderconstructies voor gevels (UKLA)

Profielsysteem voor de zichtbare bevestiging van keramische gevelpanelen in groot en klein formaat, bijv. in de afmetingen 40 x 40 cm of 60 x 60 cm, met beugels.

Een onderc...

Onderconstructies voor gevels (ALHO)

Profielsysteem voor de zichtbare bevestiging van kleine en grote gevelbekledingsmaterialen van hout en gevelbekledingspanelen, bijv. van vezelcement, aluminiumcomposietplaten of HPL, op ver...

Onderconstructies voor gevels (Beta Universal II (visible fixing))

Koudebrugvrij onderconstructiesysteem voor de zichtbare en onzichtbare bevestiging van grootformaat gevelpanelen.

Het koudebrugvrije onderconstructiesysteem BETA Universal...