Catalogus

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Terug naar het overzicht

3D-Meetsystemen (ACCURA) van Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Product aanvraag  

De oplossing die met u meegroeit

Zijn prestaties en precisie uw topprioriteiten? Met zijn brede scala aan configuraties kan ZEISS ACCURA worden aangepast aan uw behoeften - en budget. Bovendien maakt het modulaire ontwerp het systeem toekomstbestendig: ACCURA kan worden aangepast aan veranderende eisen op het gebied van configuratie, sensoren en software.

Toekomstbestendig

Dankzij het modulaire ontwerp is ZEISS ACCURA klaar voor de eisen van de toekomst. Het groeit mee met uw eisen aan apparatuur, sensoren en software. Voorbedrading voor contact- en optische sensoren, evenals scannen, maakt ZEISS ACCURA onmiddellijk geschikt voor meerdere sensoren.

Laag gewicht, hoge dynamiek

Gemaakt van staal en aluminium is de ZEISS ACCURA-brug extreem stijf en toch slank. De aluminium elementen zijn gecoat met de CARAT-technologie van ZEISS om de temperatuurstabiliteit en levensduur te verbeteren. Het lagere gewicht van de bewegende delen verbetert de dynamische stijfheid van de machine.

Temperatuurbereik van 20ºC tot 26ºC

De ZEISS ACCURA brug is bedekt met Foam Insulating Technology, een nieuw type hoogwaardige isolatie. De bekleding van de behuizing zorgt voor maximale isolatie en minimale dikte. Hierdoor kan de operator een temperatuur in het meetlaboratorium kiezen tussen 20ºC en 26ºC.

Onderhoudsvriendelijk ontwerp

Alle behuizingspanelen van de brug kunnen in slechts enkele stappen worden verwijderd en opnieuw worden gemonteerd. Dit vermindert de tijd die nodig is voor onderhoud en verhoogt de beschikbaarheid van de machine.

Nauwkeurigheid tot in de hoeken

Elke maat van de ZEISS ACCURA heeft een maximaal meetbereik. Dit garandeert meetnauwkeurigheid tot in de hoeken.

VAST-navigator

De ZEISS ACCURA wordt standaard geleverd met VAST-navigatortechnologie voor nog sneller kalibreren, benaderen en scannen, en voor nog meer precisie.

Optioneel hoogdynamisch pakket

Het hoogdynamisch pakket maakt van de ZEISS ACCURA een hogesnelheidsmeetmachine. Het maakt een verplaatsingssnelheid tot 800 mm/s mogelijk. Vanwege de hoge snelheid heeft het meetgebied van de machine extra bescherming nodig. Laserscanners bewaken de beschermingszone rond de machine. Als iemand de veiligheidszone betreedt, vertraagt de ZEISS ACCURA onmiddellijk. Meetwerkzaamheden op hoge snelheid worden automatisch hervat zodra de zone is verlaten. Deze veiligheidstechnologie is inbegrepen bij het hoogdynamische pakket.

Product aanvraag  

Meer producten in de categorie 3D-Meetsystemen

3D-Meetsystemen (CONTURA)

De referentiemachine in de compacte klasse

CONTURA - het brede platform van ZEISS voor flexibele, betrouwbare en compromisloze kwaliteitscontrole. De nieuwste generatie is...

3D-Meetsystemen (XENOS)

De referentie

ZEISS XENOS is overal thuis waar maximale precisie vereist is - in de meetlaboratoria van onderzoeksinstituten, de lucht- en ruimtevaartindustrie en de optisc...

3D-Meetsystemen (MMZ T)

De fascinerende combinatie van meetbereik en precisie.Ideaal voor grote tandwielen.

Met een meetbereik tot 14,8 m³ is de MMZ T lijn de grootste tafelbrugmeetmachine va...

3D-Meetsystemen (MMZ E)

Ideaal voor het gelijkvloers laden van grote werkstukken.

MMZ E portaalmeetmachines zijn ideaal voor de inspectie van werkstukken, die worden getransporteerd via vloertrans...

3D-Meetsystemen (MMZ G)

Ongeëvenaarde grootsheid

Grote brugtype machines in de MMZ G lijn voldoen aan de hoogste eisen: ze hebben het grootste meetbereik van alle door Carl Zeiss aangeboden meetma...