Catalogus

STUBAI ZMV GmbH

STUBAI ZMV GmbH

  • DIN EN ISO 9001

STUBAI ZMV GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Over STUBAI ZMV GmbH

Waar denk je aan als je de naam Stubai hoort?
Misschien denken we aan prachtige bergketens, ongerepte heuvels, bulderende gletsjers en pure natuur? Het Stubaital staat niet alleen bekend om zijn toerisme en gastvrijheid. Sinds meer dan 100 jaar staat de regio ook bekend om de productie van hoogwaardige producten uit het beste staal dat beschikbaar is. Stubai Tooling Industries staat voor innovatie, kwaliteit en veiligheid.

Klanten over de hele wereld waarderen het hoogwaardige gereedschap dat in Tirol wordt gemaakt. De leden van onze onderneming werken nauw samen om een succes op te bouwen dat ver over de grenzen van Oostenrijk heen reikt.

Stubai staat voor traditie. Enkele duizenden tonnen staal worden jaarlijks door 24 leden van de Stubai-Coöperatie verwerkt tot hoogwaardig gereedschap voor de hout- en metaalbewerking, de bouw, de voedselbereiding en de buitenrecreatie voor zowel professionals als hobbyisten.

Sporthandschoenen (ETERNAL)

STUBAI ETERNAL FULL FINGER sporthandschoenen zijn extra licht en extreem comfortabel. Ze zijn je eerste keuze als je handen bescherming nodig hebben bij hogere (omgevings)temperatu...

Ophangsystemen (SPACE CLIP )

Het SPACE CLIP opbergsysteem is even ingenieus als eenvoudig. Het creëert snel en eenvoudig ruimte en orde in elke ruimte - of het nu je skikamer, je berging, je bedrijf of je garage is.

De...

Nylon slagkop
hard, slijtvast, geen chipping (zelfs bij min temp.), olie- e...