Catalogus

STUBAI ZMV GmbH

STUBAI ZMV GmbH

  • DIN EN ISO 9001

STUBAI ZMV GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Over STUBAI ZMV GmbH

Waar denk je aan als je de naam Stubai hoort?
Misschien denken we aan prachtige bergketens, ongerepte heuvels, bulderende gletsjers en pure natuur? Het Stubaital staat niet alleen bekend om zijn toerisme en gastvrijheid. Sinds meer dan 100 jaar staat de regio ook bekend om de productie van hoogwaardige producten uit het beste staal dat beschikbaar is. Stubai Tooling Industries staat voor innovatie, kwaliteit en veiligheid.

Klanten over de hele wereld waarderen het hoogwaardige gereedschap dat in Tirol wordt gemaakt. De leden van onze onderneming werken nauw samen om een succes op te bouwen dat ver over de grenzen van Oostenrijk heen reikt.

Stubai staat voor traditie. Enkele duizenden tonnen staal worden jaarlijks door 24 leden van de Stubai-Coöperatie verwerkt tot hoogwaardig gereedschap voor de hout- en metaalbewerking, de bouw, de voedselbereiding en de buitenrecreatie voor zowel professionals als hobbyisten.

Klimplank (KRAXLBOARD ROCK)

Er is geen board waarin meer expertise en knowhow zit dan ons Kraxlboard Rock.

De verschillende sporten op 3 niveaus bieden extreem diverse manieren om je vingers te trainen - met versch...

Klimplank (Kraxlboard Classic)

Deze uitbreidbare houten hangplank biedt uitzonderlijk leuke en uitdagende trainingsmogelijkheden voor klimmers van alle niveaus. Het klassieke Kraxlboard is gemaakt van massief hout door onze mees...

Magnesiumpoeder (MgPRO 350 g)

Superfijn, droog wit magnesiumcarbonaat in polyethyleen zak. Voor het direct vullen van je chalkbag of je chalkball navulling.

Weegt 350g

Krijtballen (STAND)

De STAND is gemaakt van stevig materiaal en blijft uit zichzelf rechtop staan. Hij is dus zowel als Chalkbag op
klimgordel als een Boulderbag geschikt. Met heupgordel en borstelhouder. Fleece...

Inklapbare wandelstokken (CRIMP)

CRIMP opvouwbare wandelstokken. Gemaakt van aluminium. De lengte is instelbaar met het bovenste segment met een clipsluiting.

Wordt geleverd met beschermkappen, zomer- en sneeuwmanden.

Rotshamers (ROCKY )

Een goed uitgebalanceerde hamer om pitons of bouthangers in te slaan met behulp van een boormachine. Hij heeft een rubberen handvat en een ophanggat.

Lengte 30 cm
Gewicht 590 g

Campingbijlen (PRO CAMP)

Professionele kampeerbijl met een aluminium steel en een speciale extra lichte bijl die in alle houtsoorten snijdt en zelfs gebruikt kan worden om kleinere bomen om te hakken. Glimbescherming voor...

Stijgijzertassen (GEARBAG VELCRO)

De multifunctionele tas STUBAI GEARBAG VELCRO is gemaakt voor het opbergen van stijgijzers, ijsschroeven, reservepikhouwelen, enz. waarvan de scherpe randen anders de rugzak of de inhoud zouden kun...

Skitouring rugzak (THIRTY)

De Stubai skitouring rugzak heeft een volume van 30 liter en weegt slechts 1,2 kg. De beste keuze voor elke winteractiviteit. Laat niets te wensen over qua ontwerp en functie.

Be...

Klimhaken

Rotspitons hebben vele toepassingen, maar zijn vooral handig voor onvoorziene situaties zoals terugtrekken of ongelukken. STUBAI smeedt deze gereedschappen al vele jaren met de hand. In overeenstem...

Bolt hangers (PROTECT)

Gemaakt van roestvrij staal, EN 959 getest. Vergelijkbaar met Bolt Hanger Standard, maar voorkomt beschadiging van de karabijnhaken door de afgeronde flens van het gat.

Gewicht 40 g

Stijgijzers (X-CHANGE PRO)

X-CHANGE
De STUBAI X-Change - onze complete allrounder! Of je nu één of twee frontpunten wilt, een flexibele of stijve stang, een lichtgewicht of stevige stijgijzel voor wedst...

Nylon slagkop
hard, slijtvast, geen chipping (zelfs bij min temp.), olie- e...