Catalogus

Arno Arnold GmbH

Arno Arnold GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Arno Arnold GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Over Arno Arnold GmbH

De bedrijfsgeschiedenis van ARNOLD begon in 1864 als fabrikant van bandonions, het klassieke tango-instrument. Sinds de heroprichting in 1949 heeft Arno Arnold zich ontwikkeld tot een van de toonaangevende fabrikanten van flexibele beschermingsmiddelen voor industriële installaties.

Het bedrijf ontwikkelt, ontwerpt en produceert beschermende afdeksystemen met grote zorg en verantwoordelijkheid voor kwaliteit "Made in Germany".

Voor het ARNOLD team is het vervaardigen van hoogwaardige technische producten en het gelijke tred houden met de veranderingen in de industrie en de verwachtingen van internationale klanten zowel een uitdaging als een verplichting. Vele octrooiaanvragen, gebruiksmodellen en industriële eigendomsrechten, zoals Strapano, Fix&Finish, Catena, Curvelet, Wings, Winglet en recentelijk Elegano, allemaal machineafschermingen die zeer flexibel en veilig zijn voor een breed scala aan toepassingen in machines en bewerkingscentra, evenals in de automobielindustrie en medische technologie, zijn het bewijs van de innovatieve kracht van het bedrijf.

De innovatieve beschermkappen combineren flexibiliteit, functionaliteit en robuustheid in gelijke mate. Machines en systemen met "Arnold inside" kunnen consistent nauwkeurig werken omdat lange stilstandtijden of hoge kosten voor reserveonderdelen worden vermeden.

Verlengslot (QuickStep)

QuickStep heeft de functie van een uittrekstop en wordt bevestigd aan verschillende segmenten van een beschermkap. QuickStep kan ook worden gebruikt om andere opties te bevestigen, zoals onze gepat...

Energieleidkettingen (Catena)

Catena is een zelfdragend, flexibel geleidingssysteem dat kan worden geïnstalleerd in beweegbare beschermkappen voor verticale toepassingen of in dakbedekkingen.

Het werd ontwikkeld door...

Geleidingssystemen en opties

Geleidingssystemen worden ontworpen volgens de specificaties van de klant. Wij helpen u graag bij het ontwerpen van de optimale afstemming/configuratie van de geleidegeometrie.

Sensoren

Mogelijke sensoren voor Connected Cover

  • Versnellingssensor: bijv. om de uitgevoerde slagen te classificeren en kwantificeren en zo de mate van slijt...

Wanneer veiligheid vereist is in de automatisering, worden vaak machineoverkappingen, d.w.z. extr...

ArnoPure biedt een evenwicht tussen beschermende functie, hoge soepelheid en lange levensduur. He...