Catalogus

HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • AEO Zertifikat
  • DIN EN ISO 50001

HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • AEO Zertifikat
  • DIN EN ISO 50001

Over HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

HEMA - uw partner voor de productiemachine
In 1977 begon HEMA als een klein bedrijf met weinig medewerkers in Seligenstadt. Vandaag de dag werken er wereldwijd meer dan 600 medewerkers op locaties in Duitsland, Italië, Roemenië, China en de VS. Een internationaal netwerk van ervaren verkooppartners zorgt voor een nauw contact met onze klanten - wereldwijd.

Met ons brede assortiment bieden wij u een uitgebreid productportfolio rondom de productiemachine. Ons portfolio omvat beschermingssystemen, klem- en remsystemen en vision-systemen.

Beschermingssystemen
Al meer dan 40 jaar produceren wij beschermingssystemen voor machines van allerlei aard. Wij bieden u een breed productassortiment van individueel voor uw eisen vervaardigde balgen, complete achterwandsystemen, rolafdeksystemen en schorten, spiraalveren en telescopische stalen afdekkingen

Klem- en remsystemen
Onze pneumatische klem- en remsystemen omvatten producten voor het vastklemmen van rotatieposities in verschillende werkrichtingen, voor het snel en veilig vastklemmen en afremmen van staaflasten of voor translatoire toepassingen voor vrijwel alle lineaire geleidingssystemen.

Doorkijksystemen
Met ons derde productassortiment, de doorkijksystemen, bieden wij machineveiligheidsramen, roterende ramen en LED-verlichtingssystemen.

Desinfecteringsinstallaties

We hebben onze HEVI GATE ontwikkeld om de handgreep van de winkelwagen snel en eenvoudig te kunnen desinfecteren. De eenvoudige bediening van het apparaat maakt het voor iedereen gemakkelijk, handi...

Desinfecteringsinstallaties (Clean-Ice)

Een van de grootste uitdagingen in de levensmiddelenindustrie, de handel en de verkoop is de naleving van de relevante hygiënevoorschriften, met name de vermindering van schadelijke kiemen bij de p...

Luchtzuiveringsinstallaties (Clean Air)

We brengen het grootste deel van ons leven binnenshuis door, waar we de meeste lucht inademen. Binnenlucht kan echter tot honderd keer meer vervuild zijn dan buitenlucht.

Een volwassen m...

Leibaanzegels

De geleidingen van de werktuigmachines moeten vrij van spanen en puin worden gehouden. Daarom zijn ruitenwissers belangrijk. De ruitenwissers voor de geleiders zijn speciaal ontworpen om een minimum a...

Onze draaikiepramen geven vrij zicht
De krachtige RotoClamp klemsystemen van HEMA zijn ideaal voor roterende positie klemming in assen, tafels en zwenkkoppen van machines. Omdat het klemsysteem werkt volgens het fail-safe principe, klemt het assen snel en met grote kracht, zelfs bij stroomuitval.