Catalogus

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

Over Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

Een ideale oplossing is het resultaat van voortdurende interactie en ontwikkeling. Wij weten dit net zo goed als onze klanten. Daarom is de bedrijfsfilosofie van Supfina gebaseerd op een geïntegreerde aanpak. Dit betekent dat traditionele kennis en ervaring worden gecombineerd met hoogwaardige technologie en een compromisloze klantenservice.

Supfina Grieshaber voert gericht onderzoek uit en combineert jarenlange ervaring op het gebied van superfinishing en slijpen, evenals automatisering met kennis van upstream- en downstream-processen.

Als systeemaanbieder bieden wij u complete oplossingen uit één hand. Voor elke eis ontwikkelen wij de juiste professionele oplossing. Zo kunt u snel reageren op veranderende eisen van klanten en uw eigen marktpositie versterken.

Onze systemen worden aangevuld met een uitgebreide, digitaal ondersteunde service, zodat u als klant altijd op Supfina kunt blijven vertrouwen.
Supfina Grieshaber is wereldwijd uw betrouwbare partner als het gaat om het implementeren van economische bewerkingsoplossingen voor de hoogste eisen - vandaag en in de toekomst!

Fijnslijpen - machines (Spiro F7)

Fijnslijpen in grootschalige productie

De flexibele Spiro F7 fijnslijpmachine is ideaal voor het creëren van nauwkeurige vlakke oppervlakken op werkstukken van een grote...

Fijnslijpen - machines (Spiro F12)

Voor grote werkstukken

Onze grootste Spiro-machine is ontworpen voor het verwerken van werkstukken met een diameter van 6 mm tot 420 mm en met speciale eisen op het gebi...

Dubbelvlak slijpmachines (Planet BD)

Slijpen met dubbele oppervlakken

Efficiënter dan ooit tevoren

De nieuwste generatie van de Planet machineserie brengt dubbel vlakslijpen, o...

Dubbelvlak slijpmachines (Planet V4)

Planet V - De serie
Detailgeoriënteerd

De verticale spilopstelling biedt de gebruiker de hoogste resulterende werkstukkwaliteiten terwijl de s...

Dubbelvlak slijpmachines (Planet V7)

Planet V - De serie
Detailgeoriënteerd

De verticale spilopstelling biedt de gebruiker de hoogste resulterende werkstukkwaliteiten terwijl de stukko...

Fijnslijpen - machines (Supfina LeanCostMachine®)

Flexibel en kosteneffectief

Dankzij het modulaire ontwerp is de Supfina LCM de ideale draagmachine voor aanbouwdelen

  • Modulair systeem
  • Tot zes Su...

Superfinishingmachine voor het bewerken van krukassen (Supfina LCM Crank)

Superfinishing
Kosteneffectief, veelzijdig, modulair

De Supfina LCM krukas werd ontwikkeld als aanvulling op de hoogproductieve CenPro en de CenFle...

Superfinishing machine voor gewrichtslagers (Supfina LCM-TS)

Bewerking van gewrichtslagers met robotaanvoer
Op basis van onze decennialange ervaring in superfinishing en de automatisering van productieprocessen ontwerpen we oplossingen die precies aan deze...

Superfinish-toebehoren (Supfina SpeedFinish)

Sneller ultrafijn slijpen

De SpeedFinish technologie werd ontwikkeld om de voordelen van het slijpen te combineren met die van het superfinishen; d.w.z. een homogene en...

Pneumatisch afwerkingsapparaat (Supfina 90)

Supfina 90

Pneumatisch afwerkapparaat voor montage op CNC- en conventionele dragermachines, speciaal voor krappe en ontoegankelijke inbouwsituaties. Alle functies van he...

Superfinish-toebehoren (Supfina 120)

Pneumatisch afwerkingsapparaat voor montage op kleine en middelgrote ondersteuningsmachines voor het superfinishen van geslepen en gedraaide oppervlakken.

Naast rotatiesymmetrische vormen k...

Superfinish-toebehoren (Supfina 200)

Elektrische nabewerkingseenheid voor montage op kleine, middelgrote en grote ondersteuningsmachines voor het superfinishen van geslepen en fijn gedraaide oppervlakken. Speciaal voor gebruik op werkstu...

De wentellagerindustrie loopt achter als het gaat om autonome productie

19.01.2024 03:00

Supfina is Heldenklant 2024

Supfina is Hero Customer 2024 binnen het Siemens Solid Edge CAD systeem.

Supfina heeft...

"Als een van de toonaangevende aanbieders van oplossingen voor oppervlakteafwerking zal het Supfina team een innovatie - de Supfina Fact superfinishing machine - presenteren aan geïnteresseerden op de Global Industrie van dit jaar in Lyon, Hal 4 Stand C156."
"Als een van de toonaangevende aanbieders van oplossingen voor oppervlakteafwerking zal het Supfina team op de Grindtec in Leipzig dit jaar in Hal 5 Stand E04 belangstellenden individueel adviseren over alle zaken die betrekking hebben op het slijpen van dubbele oppervlakken."
Ja, en meerdere keren!
"Oplossingen voor zeer nauwkeurige oppervlakteafwerking" - dit is het motto van Supfina's 132 m² grote stand C10 in hal 10 op de GrindingHub van 17 tot 20 mei in Stuttgart.
Profiteer van onze demonstratie-, leasing- of tweedehandsmachines: u krijgt een onmiddellijk beschikbare, operationele en betrouwbare machine.