Catalogus

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

Over Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

Een ideale oplossing is het resultaat van voortdurende interactie en ontwikkeling. Wij weten dit net zo goed als onze klanten. Daarom is de bedrijfsfilosofie van Supfina gebaseerd op een geïntegreerde aanpak. Dit betekent dat traditionele kennis en ervaring worden gecombineerd met hoogwaardige technologie en een compromisloze klantenservice.

Supfina Grieshaber voert gericht onderzoek uit en combineert jarenlange ervaring op het gebied van superfinishing en slijpen, evenals automatisering met kennis van upstream- en downstream-processen.

Als systeemaanbieder bieden wij u complete oplossingen uit één hand. Voor elke eis ontwikkelen wij de juiste professionele oplossing. Zo kunt u snel reageren op veranderende eisen van klanten en uw eigen marktpositie versterken.

Onze systemen worden aangevuld met een uitgebreide, digitaal ondersteunde service, zodat u als klant altijd op Supfina kunt blijven vertrouwen.
Supfina Grieshaber is wereldwijd uw betrouwbare partner als het gaat om het implementeren van economische bewerkingsoplossingen voor de hoogste eisen - vandaag en in de toekomst!

Superfinish-toebehoren (Supfina 202)

Elektrisch bandafwerkingsapparaat voor montage op kleine, middelgrote en grote ondersteuningsmachines voor het superfinishen van geslepen en fijn gedraaide oppervlakken. Ook geschikt voor gebruik op w...

Elektrisch steenbewerkingsapparaat (Supfina 220)

Elektrisch steenbewerkingsapparaat voor montage op grote ondersteuningsmachines voor het superfinishen van geslepen en fijn gedraaide oppervlakken. Ook geschikt voor gebruik op werkstukbundels met...

Apparaat voor kogelafwerking (Supfina 291)

Kogelafwerkingseenheid voor montage op kleine, middelgrote en grote ondersteuningsmachines voor het superfinishen van geslepen of fijn gedraaide oppervlakken.

Met name geschikt voor het...

Superfinish-toebehoren (Supfina 300)

Elektrisch apparaat voor superfinishing voor installatie op middelgrote en grote gereedschapsmachines voor het superfinishen van geslepen of fijn gedraaide oppervlakken.

Bijzonder geschi...

Superfinish voor walselementen, zuigerstangen (Supfina RollerPro)

De Supfina RollerPro serie is de sprinter onder de superfinishing machines.

Afhankelijk van de afmetingen van het werkstuk kunnen ze honderden rollen per minuut afwerken zonder centrering o...

Cilindrische rollenslijpmachine (Supfina RollerFlex)

Bij moderne tweerijige tonlagers is de toename van de prestaties en het draagvermogen direct gekoppeld aan de naleving van gedefinieerde oppervlakteparameters.

De uiterst productieve Supfin...

Oppervlaktetechniek (R-Cell compact)

Van aanbouwunits tot volledig geautomatiseerde productiecellen.

Afhankelijk van uw taak kan een grote verscheidenheid aan bewerkings-, test-, meet- en verwerkingsprocessen...

Laadsystemen voor SPIRO

De vele eisen die klanten stellen aan laad- en losmogelijkheden variëren van korte cyclustijden om niet-productieve tijden te verminderen, korte insteltijden en flexibele aanpassing aan verschillen...

Superfinish-gereedschap

Zo individueel als uw taak

De nieuwe Supfina R-Cell voor volledig geautomatiseerde
bewerking van handgereedschap

  • Metingen
  • Vormherkenning

De wentellagerindustrie loopt achter als het gaat om autonome productie

19.01.2024 03:00

Supfina is Heldenklant 2024

Supfina is Hero Customer 2024 binnen het Siemens Solid Edge CAD systeem.

Supfina heeft...

"Als een van de toonaangevende aanbieders van oplossingen voor oppervlakteafwerking zal het Supfina team een innovatie - de Supfina Fact superfinishing machine - presenteren aan geïnteresseerden op de Global Industrie van dit jaar in Lyon, Hal 4 Stand C156."
"Als een van de toonaangevende aanbieders van oplossingen voor oppervlakteafwerking zal het Supfina team op de Grindtec in Leipzig dit jaar in Hal 5 Stand E04 belangstellenden individueel adviseren over alle zaken die betrekking hebben op het slijpen van dubbele oppervlakken."
Ja, en meerdere keren!
"Oplossingen voor zeer nauwkeurige oppervlakteafwerking" - dit is het motto van Supfina's 132 m² grote stand C10 in hal 10 op de GrindingHub van 17 tot 20 mei in Stuttgart.
Profiteer van onze demonstratie-, leasing- of tweedehandsmachines: u krijgt een onmiddellijk beschikbare, operationele en betrouwbare machine.