Catalogus

Novotechnik Messwertaufnehmer oHG

Novotechnik Messwertaufnehmer oHG

  • ISO 9001:2015
  • IATV 16949
  • DIN EN ISO 50001

Novotechnik Messwertaufnehmer oHG

  • ISO 9001:2015
  • IATV 16949
  • DIN EN ISO 50001

Over Novotechnik Messwertaufnehmer oHG

Overal waar posities en hoeken met de grootste precisie moeten worden gemeten, zijn sensoren van Novotechnik een eersteklas oplossing. De expertise in meettechniek die wij in de loop der jaren hebben opgebouwd, is slechts één van de geheimen achter ons succesverhaal dat teruggaat tot 1947.

De basis van ons succes is gebouwd op een passie voor technologie en een obsessie voor precisie en betrouwbaarheid. Het is ook ons plezier in het bedenken van slimme oplossingen, gekoppeld aan een fascinatie voor nieuwe materialen en productiemethoden. En natuurlijk ons voortdurende bewustzijn van het belang van gedegen advies en eersteklas service, waarbij we dag in dag uit streven naar het optimaliseren van onze meetsystemen.

Maar het ware geheim van ons succes is altijd ons hartstochtelijke streven geweest naar de best mogelijke oplossing voor elke individuele toepassing bij de klant. En om ervoor te zorgen dat wij de eerste keus partner blijven voor onze klanten, zullen wij ons in de toekomst blijven concentreren op de sterke punten die ons gemaakt hebben tot het succesvolle bedrijf dat wij vandaag de dag zijn.

Weerstandsonderdelen (PTN)

Absolute, potentiometrische weerstandselementen en wiper; voor montage in gesloten apparaten; op maat gemaakte oplossingen met laser-linearisatie, schakelfunctie en redundantie technisch mogelijk

Weerstandsonderdelen (PTX)

Potentiometrische weerstandselementen en wisser; voor montage in gesloten toestellen; klantspecifieke oplossingen met laser-linearisatie, schakelfunctie en redundantie technisch mogelijk.

Wegopnemers (LFP)

Product uit productie - Vervangend nodig op aanvraag! Potentiometrische weerstandselementen met foliecollector en mechanische drukpen. Hermetisch gebonden structuur. De bediening is zeer eenvoudig omd...

Singleturn roterende sensor (RSB-3600)

Absolute, contactloze NOVOHALL Singleturn rotatiesensor in volledig metalen behuizing van 36,5 mm. Analoge en digitale interfaces. Verschillende versies in massieve of holle assen en heavy-duty.
...

Roterende sensoren (RSC2800)

Absolute, contactloze NOVOHALL rotatiesensor voor gebruik in ruwe omgevingen. Grote keuze aan analoge en digitale interfaces. Zeer nauwkeurig en zeer aantrekkelijk geprijsd.

> Bereik...

Hoeksensoren (RSA-3200)

Absolute, contactloze, redundante NOVOHALL rotatiesensor. Voor gebruik in mobiele en veiligheidsgerelateerde toepassingen, veerkrachtig in ruwe omgevingen.

> Bereik max. : 360 °

Potentiometrische roterende sensor (SP2500)

Niet aanbevolen voor nieuwe ontwerpen! Compacte, contactloze NOVOHALL draaisensor in redundante uitvoering voor automobieltoepassingen.

> Bereik max. : 360°

> Interf...

Contactloze, redundante roterende sensor voor zwaar gebruik (RSM2800)

Absolute, contactloze, redundante NOVOHALL rotatiesensor voor zwaar gebruik. Ontworpen voor gebruik in mobiele en veiligheidsgerelateerde toepassingen onder extreme omgevingsomstandigheden.

Roterende sensoren (RFD-4000)

Aanraakvrije, compacte en kosteneffectieve NOVOHALL draaisensor voor kleine installatieruimten.

> Bereik max. : 360 °

> Interface : Ratiometrisch

> Besche...

Roterende sensoren (RFC4800)

Robuuste NOVOHALL aanraakloze, absolute rotatiesensor. Grote keuze aan analoge, digitale en veldbus interfaces. Zeer nauwkeurig en zeer aantrekkelijk geprijsd.

> Bereik max. : 360&deg...

Contactloze hoeksensoren (RFE-3200)

Absolute NOVOHALL aanraakloze roterende sensor. Geschikt voor toepassingen met hoge temperaturen. Grote selectie van analoge en veldbus interfaces.

> Bereik max. : 360 °

Contactloze, redundante hoeksensor voor zwaar gebruik (RFX-6900)

Absolute aanraakloze, redundante NOVOHALL Heavy Duty Rotary Sensor. Ontworpen voor gebruik in mobiele en veiligheidsgerelateerde toepassingen onder extreme omgevingsomstandigheden.

> Ber...

Van 24.04.2024 - 26.04.2024

in Shenyang, China

We kijken uit naar je komst!

Onderweg met de explosievenopruimingsdienst

25.10.2022 00:00

75 jaar Novotechnik

Sensoren voor lineaire en roterende metingen

Overal waar posities en hoe...

Zelfs nu de vraag naar contactloze processen op het gebied van lineaire en roterende meettechnolo...

Novotechnik ontvangt de leveranciersprijs van BRP-Rotax
Roterende sensoren voor mobiele machines