Catalogus

Stäubli Electrical Connectors AG

Stäubli Electrical Connectors AG

  • DIN EN ISO 9001

Stäubli Electrical Connectors AG

  • DIN EN ISO 9001

20.10.2022 03:10

MC4-Evo stor: Hoogwaardige DC-aansluiting voor accu-energieopslagsystemen (BESS)

Het marktleidende MC4 portfolio van Stäubli PV connectoren omvat nu ook een verbindingsoplossing met DC aansluiting voor batterij energie opslagsystemen genaamd MC4-Evo stor.

De nieuwe MC4-Evo stor voor de aansluiting van accu-energieopslagsystemen (BESS) completeert de MC4-Evo 2 productlijn als belangrijke aanvulling op het portfolio voor DC 1500 V.

Deze insteekbare verbinding tussen omvormer en opslagsysteem zorgt voor een eenvoudige installatie en garandeert de bekende, duurzame, langdurige en verliesarme verbindingskwaliteit als de originele MC4 en MC4-Evo 2 DC-kabelkoppelingen in de PV-string. Naast de bewezen MULTILAM contact technologie, heeft deze energieopslag verbindingsoplossing van Stäubli een 45° gedraaid paringsvlak om een faalveilige installatie te garanderen. Het is niet mogelijk om de MC4-Evo stor aan te sluiten op een MC4 of MC4-Evo 2 kabelkoppeling zoals gebruikt in de PV-string of aan de accu-uitgang aan de DC-zijde van de omvormer.

Zoals alle originele MC4 connectoren van Stäubli, voldoet deze verbindingsoplossing voor BESS, de MC4-Evo stor, aan de vereisten van beschermingsklasse IP68, waardoor het een uiterst robuust product is dat een betrouwbare en langdurige werking garandeert, zelfs onder zware toepassingsomstandigheden.

De nieuwe MC4-Evo stor connector oplossing bestaat uit een kabelkoppeling en een opbouwdoos, die elk op de omvormer en de batterijopslagunit worden gemonteerd. De kwaliteit en de prestaties van het product worden bevestigd door de TÜV- en UL-certificaten.

Meer nieuws

SSA Terminals, LLC heeft 33 terminaltrekkers in gebruik genomen die zijn ontworpen voor emissievrije elektrische voertuigen (EV's) met volledig geautomatiseerde snellaadconnectoren met hoge capaciteit (QCC).
Franse weverij investeert in Stäubli om te voldoen aan ESG-eisen