Catalogus

ifm electronic GmbH

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020
  • ISO/IEC 27001

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020

27.10.2022 03:10

ifm electronic GmbH: 2D-zichtsensor Dualis

Objectdetectie en objectinspectie in één apparaat

Of het nu gaat om contourdetectie of BLOB-analyse, de Dualis 2D vision-sensor kan een breed scala aan defecttests en inspectietoepassingen in het hele productieproces realiseren. Met een hogere resolutie en vele verlichtingsfuncties zijn zelfs complexe toepassingen nu opmerkelijk eenvoudig op te lossen.

Wat zijn typische toepassingen?
De Dualis 2D vision-sensor combineert contour- en blobanalyse in één apparaat.
Het besteedt aandacht aan elk detail van zowel oppervlakken als contouren en kan zo een breed scala aan toepassingen voor het testen van defecten en inspecties in het hele fabricageproces oplossen.

Software en parametrisering
Eenvoudige parametrisering van vision-sensoren
De dualis wordt geparametriseerd en geprogrammeerd met de ifm Vision Assistant. De gebruiker wordt in deze intuïtieve software stap voor stap door het parametriseringsproces geleid. De kant-en-klare wizards maken het voor zowel beginners als deskundigen gemakkelijk om vision-toepassingen snel en betrouwbaar op te lossen en zeer eenvoudig te implementeren.
Met de zogenaamde logische laag kunnen beeldprogrammering en logische koppelingen worden uitgevoerd. Voor deskundigen in beeldbewerking is een geavanceerde modus met talrijke extra functies opgenomen.

Ervaar de kracht van een vision systeem met de eenvoud van een sensor.

Objectdetectie en -inspectie in één apparaat
Of het nu gaat om contourdetectie of BLOB-analyse, de O2D5-serie sensoren kan een groot aantal toepassingen voor het testen en inspecteren van defecten in de hele fabriek oplossen. Ontdek de functies met het interactieve model.

Meer nieuws

Vision met IO-Link? Dat is mogelijk!
Essen, december 2023 - De German Design Award gaat opnieuw naar ifm. Nadat de jury in 2021 voor het laatst drie producten van het bedrijf bekroonde met de prestigieuze award, zal de jury in 2024 de award uitreiken voor de conditiebewakingstool moneo RTM. Het is de eerste designprijs voor een softwareproduct van ifm.
De feestelijke opening van het nieuwe kantoor van ifm electronic in Istanbul vond plaats in aanwezigheid van diverse gasten en medewerkers op 2022 september.
  • Nauwkeurige debietmeting van ultrapuur water en water
  • Robuuste, componentvrije m...
ifm heeft dit jaar drie redenen om feest te vieren bij de German Design Awards. De LI niveausensor, de multi-deksel puck en de TCC temperatuursensor zijn bekroond met felbegeerde design prijzen.

ifm bouwt nieuwe hoofdzetel in Essen
De aanhoudende groei in de afgelopen jaren en de progno...