Catalogus

KULLEN-KOTI GmbH

KULLEN-KOTI GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001

KULLEN-KOTI GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001

03.02.2023 00:02

Optimaal volgen van platen en bladen

Onze oventransportrollen zijn uitgerust met speciale draadafsnijdingen die bestand zijn tegen temperaturen tot 1.200 °C.

KULLEN-KOTI is niet alleen een van de belangrijkste leveranciers van gereedschapborstels voor de mechanische bewerking van aluminium halffabrikaten, maar ook een van de topleveranciers van fabrikanten van installaties voor de productie van aluminium materialen en hun legeringen voor de lucht- en ruimtevaartindustrie en de automobielindustrie.

In de continue warmtebehandelingsinstallaties voor herkristallisatie, conditiegloeien en oplossingsgloeien, alsook voor de veredeling van aluminiumhalffabrikaten worden bijvoorbeeld KULLEN-KOTI-oventransportrollen gebruikt.

KULLEN-KOTI oventransportrollen zijn hoofdzakelijk walsborstels die worden gekenmerkt door zeer hoogwaardige, bijzonder dichte draadafsnijdingen en coatings. Deze garnituren en bekledingen zorgen ervoor dat de platen, platen of panelen in een precieze rechte lijn door de verwerkingsapparatuur lopen. Zo voorkomen zij ongewenste materiaalafzetting (pick-up) op de rol en beschermen zij de onderzijde van de aluminium halffabrikaten. Op die manier ondersteunen de oventransportrollen van KULLEN-KOTI niet alleen een homogene procesbeheersing tijdens de warmtebehandeling, maar verminderen ze ook de onderhoudskosten van de installatie. De warmtebehandelde platen of platen kunnen meestal zonder verdere nabehandeling naar de volgende procesfase worden overgebracht.

Hebt u vragen over de speciale technische kenmerken en kwaliteitskenmerken van deze speciale borstels, die meestal kant-en-klaar worden geleverd en vaak worden aangepast aan specifieke eisen van de klant?

In ons overleg gaan wij individueel in op uw eisen en wensen.

Meer nieuws

Gerichte oplossingen voor ultrafijn slijpen en afronden van snijkanten

<...

Technische borstels maken al vele jaren deel uit van de basisuitrusting van talloze houtbewerkingsmachines en -systemen. Ze worden hier gebruikt in talloze verschillende ontwerpen en maten.

Ontbramen met borstels wordt beschouwd als een van de meest flexibele en soms meest economische m...

KULLEN-KOTI zal zijn oventransportrollen presenteren op Aluminium 2022 De oventransportrollen van KULLEN-KOTI zijn uitgerust met speciale draadafsnijdingen die temperatuurbestendig zijn tot 1.200 °C. Ze worden wereldwijd gebruikt in de horizontale lijnen van warmtebehandelingsinstallaties. Ze worden wereldwijd gebruikt in de horizontale lijnen van warmtebehandelingsinstallaties, waar ze het precieze en oppervlaktevriendelijke transport van aluminium platen en platen mogelijk maken. Op de ALUMINIUM beurs van dit jaar in Düsseldorf zal KULLEN-KOTI dit uitzonderlijke type borstel presenteren en informatie verstrekken over de talrijke mogelijkheden voor een op maat gemaakte fijnafstelling ervan. Het bedrijf is te vinden in hal 7A op stand D30.
KULLEN-KOTI presenteert borsteloplossingen voor geautomatiseerd ontbramen
KULLEN-KOTI levert borstelsystemen voor talrijke beroepen in de bouwsector