Catalogus

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

12.04.2023 11:04

FLUX - Werkgever van de toekomst

FLUX-GERÄTE GMBH kreeg het keurmerk "Werkgever van de toekomst"

Toekomstgerichtheid en kwaliteit als werkgever - daarvoor kreeg FLUX de prijs "Werkgever van de toekomst" van het Duitse innovatie-instituut voor duurzaamheid en digitalisering (DIND). Het initiatief wordt ondersteund door de voormalige minister van Economische Zaken Brigitte Zypries. De prijs helpt bedrijven zich te positioneren in de "war for talents" om talent aan te trekken en te behouden ondanks een tekort aan geschoolde werknemers. Innovatieve bedrijven met een duidelijke digitaliseringsstrategie die duurzaamheidsdoelstellingen nastreven en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden bieden, worden geëerd.

De focus ligt op modern leiderschap en werknemersvriendelijkheid. Bijvoorbeeld platte hiërarchieën, flexibele beloningsmodellen of werknemersvoordelen, alsook individuele bijscholings- en opleidingsmogelijkheden worden opgenomen in een holistisch beeld dat tot stand komt aan de hand van een evaluatiematrix die werd ontwikkeld met behulp van input van deskundigen uit het bedrijfsleven en de wetenschap. De prijzen worden uitgereikt tijdens verschillende netwerkevenementen.


Over DIND:

Het Duitse innovatie-instituut voor duurzaamheid en digitalisering (DIND) ondersteunt bedrijven om klaar te zijn voor de toekomst. Daartoe werkt DIND samen met deskundigen uit het bedrijfsleven, de wetenschap en de politiek, voert het in opdracht van partners studies uit en onderzoekt het bedrijven op belangrijke aspecten van hun toekomstbestendigheid. Voorbeelden van succesvolle transformatie moeten belangrijke impulsen geven aan de economie. DIND awards zijn een waardevol communicatiemiddel voor bedrijven. Ze helpen geschikte partners en medewerkers te vinden om nog innovatiever, duurzamer en digitaler te worden.

Meer nieuws

Wat is KLIMAfit?
Met KLIMAfit - een project volgens de KLIMAfit-subsidieric...

van 28.11.2023.-.30.11.2023

SUR/FIN NASF



Cleveland, Ohio/USA Exposant: FLUX Pumps Corporation USA

Betrouwbare winning van grondstoffen voor zeepproductie