Catalogus

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

02.06.2024 01:06

Ervaar de diversiteit van FLUX pompen op de ACHEMA in Frankfurt dit jaar.

Bezoek ons in Hal 8; Stand F 24 en maak kennis met onze uitgebreide productportfolio

Onder het motto "Diversiteit die beweegt" nodigen we je uit om de wereld van onze pomptechnologieën te ontdekken. Ons brede productassortiment, dat bekend staat om zijn kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid, wordt ook gekenmerkt door veiligheid en eenvoudige bediening.



Het FLUX productportfolio weerspiegelt de veelzijdigheid die nodig is om de meest veeleisende uitdagingen met glans aan te kunnen.Onze ACHEMA highlights 2024: Dompelbare centrifugaalpomp VERTIFLOW F 728 - De nieuwe generatie dompelbare centrifugaalpompen voor extreme bedrijfsomstandigheden. Geschikt als stationaire circulatie- en filterpomp voor debieten tot max. 750 l/min. De pomp wordt gekenmerkt door een intelligent ontwerp dat zeer eenvoudig kan worden aangepast aan de betreffende toepassing. De serie kan absoluut veilig droog draaien tot een dompeldiepte van 600 mm zonder lagers in het vloeistofgebied.

Anderzijds kan een dompeldiepte tot 1.800 mm worden gerealiseerd door een glijlager te installeren. Slangenpomp PERIPOWER - Ontwikkeld voor de zwaarste toepassingen. De slangenpompen zijn zelfaanzuigend en met slangdiameters van 10 tot 200 mm zeer veelzijdig in processen met schurende, viskeuze en vaste stoffen bevattende media. De PERIPOWER bereikt debieten tot 300 m³/u en maakt het mogelijk om zelfs sheargevoelige media voorzichtig te verpompen. De beschikbare slangmaterialen NRH, NBR of EPDM, ook in FDA-kwaliteit, zijn bestand tegen bijna alle denkbare media. Dankzij de roltechnologie zijn de pompen bijzonder energiezuinig en ontzien ze de slang.

Hun robuustheid en onderhoudsvriendelijkheid maken de PERIPOWER tot een betrouwbare partner voor uw toepassing. Sanitary MINIFLUX - Klein, licht en hygiënisch, deze geavanceerde IBC containerpomp is de perfecte oplossing voor pomptaken met hoge hygiëne-eisen. De Sanitary MINIFLUX is ontworpen om dode ruimte te minimaliseren, heeft oppervlakken van hoge kwaliteit en heeft geen mechanische afdichting nodig.

De pomp kan snel en zonder gereedschap worden gedemonteerd, is eenvoudig te reinigen en is daarom ideaal voor toepassingen in de farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie. Maar hier houdt de FLUX variëteit niet op. Het FLUX productassortiment omvat ook de bekende vatpompen en progressing cavity pompen, luchtgedreven membraanpompen, magnetisch gekoppelde centrifugaalpompen, motoren, debietmeters, mengers en een uitgebreid assortiment accessoires.

Het assortiment wordt aangevuld met geavanceerde vatledigingssystemen, zoals de VISCOFLUX mobile S voor zeer viskeuze media, en compacte doseersystemen, zoals de FLUX FILL GT, die zijn ontworpen om uw productieprocessen verder te vereenvoudigen en te optimaliseren. Bezoek ons in Hal 8, Stand F24, en ervaar hoe onze pompen niet alleen processen in beweging zetten, maar ook de juiste oplossing bieden voor elke toepassing. Tijdens uw bezoek kunt u genieten van ons heerlijke softijs en een verscheidenheid aan snacks - de perfecte combinatie voor stimulerende gesprekken.

Meer nieuws

Wat is KLIMAfit?
Met KLIMAfit - een project volgens de KLIMAfit-subsidieric...

van 28.11.2023.-.30.11.2023

SUR/FIN NASF



Cleveland, Ohio/USA Exposant: FLUX Pumps Corporation USA

FLUX-GERÄTE GMBH kreeg het keurmerk "Werkgever van de toekomst"
Betrouwbare winning van grondstoffen voor zeepproductie