Catalogus

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

17.06.2023 01:06

Nieuwe functies ZEISS CALYPSO 2023

ZEISS CALYPSO 2023


Hoogtepunten van de nieuwe functies
Hoge efficiëntie gecombineerd met flexibiliteit en betrouwbaarheid - dit is de focus van de ontwikkeling van ZEISS CALYPSO. meer dan 80 nieuwe functies en verdere ontwikkelingen: In de release van dit jaar heeft de software veel prestatieverbeteringen en geoptimaliseerde gebruikersbegeleiding.

Nieuwe wiskunde voor vorm- en positietoleranties
Om de evaluatie van vorm- en positietoleranties voor gebruikers van ZEISS CALYPSO verder te optimaliseren, biedt de software dit jaar verbeterde algoritmen voor evaluatie volgens verschillende normen, zoals ISO-GPS en ASME. Hierdoor kunt u nog effectiever werken met vorm- en positietoleranties en profiteren van kwaliteitscontrole met deze methode.

Geoptimaliseerde workflow voor optische coördinatenmeetmachines
ZEISS CALYPSO biedt dit jaar ook nieuwe functies voor het evalueren van optische coördinatenmeetmachines zoals ZEISS O-DETECT. De gebruiker kan bijvoorbeeld de overzichtscamera gebruiken voor navigatie of automatisch zoeken naar geometrische elementen in het vastgelegde beeld.

Nog gebruiksvriendelijker: nieuwe toolbox
De nieuwe toolbox vermindert het aantal werkstappen. Veelgebruikte inspectiefuncties kunnen als favorieten worden opgeslagen in een aparte toolbox.

Verbeterde geautomatiseerde defectanalyse
De release van dit jaar biedt een nog verder verbeterde geautomatiseerde defectanalyse: alle defecten worden automatisch weergegeven in het interactieve rapport. Verbeterde automatische plots tonen elk detail, dynamisch zoomen in het interactieve rapport biedt nieuwe mogelijkheden met kleine mechanische werkstukken, maar ook met veel elektronische componenten.


Meer nieuwe functies in ZEISS CALYPSO 2023

Verbeterde bruikbaarheid: Het stoplicht in de ZEISS CALYPSO toolbar is nu nog beter aangepast aan uw behoeften. Sneller oproepen van help of ZEISS Portal.
Verbeteringen CAD-weergave: Bediening vereenvoudigd, transparante weergave mogelijk

CALYPSO-curve: Automatisch vooraf instellen van een strategie, morfologisch filter voor curven, nieuwe curve-fitting "Mesh best fit"

CALYPSO pcm: Zoeken en vervangen nu met pictogram, toegang tot afzonderlijke afwijkingen in lijn, kromme en oppervlaktevorm, via PCM, nieuw PCM-commando "convert()"

CALYPSO freeform & point set: prestaties van gekleurde weergave verbeterd, passing met vergrendeling van alle vrijheidsgraden

CALYPSO roughness: verbetering van ruwheidsevaluatie in rapport

... en nog veel meer.

Meer nieuws

Van poeder tot additief vervaardigde onderdelen

15.08.2024 01:05

ZEISS MMZ 1 tafel
Compacte oplossing voor grote werkstukken



Van poeder tot additief vervaardigde componenten Additief vervaardigen biedt een groo...

12.06.2024 01:05

ZEISS O-INSPECT duo
Microscoop en meetapparaat in één

"Zelfs een klein metalen vuildeeltje kan aanzienlijke schade veroorzaken in onze high-performance...

17.05.2024 01:05

ZEISS O-INSPECT duo
Microscoop en meetapparaat in één