Catalogus

ACE Stoßdämpfer GmbH

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

21.09.2023 01:09

Meer flexibiliteit en gemakkelijker werken met universele schroevendraaiers met ACE gastrekveren

Ontlasting tijdens hanteren en ombouwen: universele schroevendraaier met gastrekveer en structurele dempers van ACE

De in deel 1 gepresenteerde doorontwikkeling van de universele schroevendraaier van Metallatelier GmbH is naast kleine schokdempers uitgerust met gastrekveren en constructiedempers van ACE. Deze krachtbesparende en beschermende componenten dienen om de hoogteverstelling te vergemakkelijken en staan centraal in dit tweede deel van het gebruikersverslag, naast het innovatieve algemene ontwerp.

De universele schroevendraaiers die zijn ontwikkeld en geproduceerd voor Bilgram Chemie GmbH uit Ostrach in Oberschwaben vertegenwoordigen een kleine serie. Het brein achter het ontwerp is David Fuchs, uitvinder van de met een gebruiksmodel beschermde voorganger en eigenaar van Metallatelier GmbH, evenals ontwerper Sunyam Riegger en het montageteam uit Deggenhausen in het Bodenseegebied. Op basis van hun ervaring met het ontwerp van de eerste serie was het hoofddoel van de verdere ontwikkeling het verhogen van de productiesnelheden van de speciale machines, het verhogen van de flexibiliteit en het vereenvoudigen van de bediening voor het bedienend personeel in ploegendienst. Deze eisen kwamen vooral voort uit het feit dat Bilgram Chemie GmbH sinds de COVID 19 pandemie flessen van verschillende afmetingen in grote hoeveelheden en binnen de kortst mogelijke tijd met desinfectiemiddelen moet vullen en vastschroeven.


Meer nieuws

Wat stuntmannen zijn voor filmsterren, zijn de structurele dempers van TUBUS voor dure filmcamera...

Digitalisering en lean management worden in veel bedrijven gezien als een welkome vermageringskuu...

Bij het testen van rolstoelen spelen fabrikanten om begrijpelijke redenen op veilig. Dat...

Bij het testen van rolstoelen spelen fabrikanten om begrijpelijke redenen op veilig. Daar...

22.12.2023 01:05

Veiligheidsschokdempers
Specialisten in noodstops vieren premières in film en tv
Als het gaat om industriële dempingtechnologie, is ACE een van de eerste aanloophavens voor de meeste ingenieurs en ontwerpers wereldwijd. Welke vragen de experts tegenwoordig ook hebben, ACE beantwoordt ze altijd snel, online of via persoonlijk contact ter plaatse.