Catalogus

Bronkhorst High-Tech BV

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

11.01.2024 00:01

Bronkhorst High-Tech BV: Introductie van de state-of-the-art D-6400 generatie

MASS-STREAM™ gasflowmeters en -regelaars

Al tientallen jaren is de gerenommeerde MASS-STREAM productserie van Bronkhorst voor gasflowmeting en -regeling tot leidingen van 2 inch een vertrouwde keuze. Van machine- en installatietechniek tot de chemische, proces- en gasgeneratiesectoren, evenals de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, milieu- en biotechnologie-industrieën; deze robuuste massflowmeters en -regelaars hebben hun prestaties ruimschoots bewezen.

 
Met de D-6400 serie luiden we een nieuw tijdperk in, naadloos voortbouwend op het succes van zijn voorganger, de D-6300. Geniet van alle vertrouwde functionaliteiten en afmetingen, nu aangevuld met baanbrekende specificaties en BSPP binnendraad volgens ISO-1179-1, waardoor gebruik met elke standaard connector eenvoudig is. Er is ook een nieuwe innovatieve massflowcontroller toegevoegd aan het MASS-STREAM programma: modeltype D-6471/DR3 is specifiek ontworpen voor toepassingen met ultra-lage procesdrukken tussen 30 mbar(g) en 5 bar(g) bij relatief hoge gasdoorstroming, van 6…300 ln/min tot 60…3000 ln/min.

 
Profiteer met de nieuwste MASS-STREAM generatie van de flexibiliteit van ons FLUIDAT Onboard gasconversiemodel, met vrij te kiezen flowcurves dankzij multi-fluid/multi-range functionaliteit. Maak gebruik van extra communicatie-interfaces zoals Ethernet en CANopen en  pas de instellingen van de instrumenten eenvoudig aan met klantprogrammeerbare I/O-opties. Door de verbeterde temperatuurongevoeligheid en geïntegreerde temperatuurcompensatie hoeft u zich niet langer zorgen te maken over temperatuurschommelingen in uw proces.

 
Neem contact op met het verkoopsteam van Bronkhorst om de D-6400 serie te leren kennen en profiteer van onze gratis applicatiebeoordeling die uw processen duurzaam zal verbeteren door middel van innovatie, betrouwbaarheid en zeer laag energieverbruik.

Meer nieuws

Uitbreiding van de IQ+ FLOW®-serie met media-geïsoleerde sensoren

Op veel markten zien wij een verschuiving naar miniaturisatie. In laboratoria bijvoorbeeld wordt...

10.04.2022 00:00

Mass flow control #redefined
Snel & Stabiel, Bewezen & Nauwkeurig
Heyaru Engineering, producent van synthetische diamanten, wil miljoenen gaan investeren in het Belgische Lommel. De plannen worden gesteund door de Vlaamse regering (STS programma).
Corrosie kan een groot probleem zijn in industriële toepassingen, met name in de chemische bedrijfstak, de verwerkende industrie en de olie- en gassector. Deze sectoren hebben in de bedrijfsvoering en productie te maken met veeleisende milieu- en verwerkingsomstandigheden. Vaak is het economisch verstandig om corrosie te voorkomen of in toom te houden.
Bronkhorst High-Tech BV heeft haar database met eigenschappen van gassen en vloeistoffen uitgebreid van 800 tot ruim 1800 media.