Catalogus

CARL FUHR GmbH & Co. KG

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

27.02.2024 01:02

FUHR presenteert de hele wereld van oplossingsdiversiteit op de FENSTERBAU FRONTALE 2024

Fensterbau Frontale van 19 tot 22 maart 2024 in Neurenberg.

Op de FENSTERBAU FRONTALE 2024 presenteert FUHR de hele wereld van diverse oplossingen voor alle eisen en elk type toegangsdeur.

FUHR reist naar Neurenberg met een inspirerende verscheidenheid aan sluitoplossingen en moderne toegangsoplossingen voor alle deurmaterialen. De fabrikant, die gespecialiseerd is in meerpuntsvergrendelingssystemen, zal een breed scala aan complete programma's presenteren. Deze bieden oplossingen voor aluminium-, staal-, PVC-U-, sponning- en vlakke houten deuren en zijn aangevuld met extra slotvarianten. Dit vergroot de aantrekkingskracht van de beproefde systeemoplossingen voor een flexibele reeks toepassingen. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze indruk maken met een aanzienlijke toegevoegde waarde in de verwerking en een ongeëvenaarde variëteit in keuze en gebruik. Op de volledig vernieuwde beursstand wordt de verscheidenheid aan oplossingen indrukwekkend en verifieerbaar gedemonstreerd op talrijke deurmodellen. In de geest van het beursconcept: ervaar de verscheidenheid aan oplossingen voor elke deur live.

Automatische meerpuntsvergrendelingen: baanbrekende ontwikkelingen en innovaties tonen de passie en ontwikkelingsgeest bij FUHR
De verschillende automatische sloten, die ook verkrijgbaar zijn als gecertificeerde vluchtdeursloten, vormen een centraal punt op de beurs. Ze kunnen allemaal achteraf worden uitgerust met een motor voor comfortabel openen. De verdere ontwikkelingen bieden echte meerwaarde, vooral bij de vluchtdeurvarianten. Deze omvatten bijvoorbeeld de eenvoudige omschakeling van de beveiligde permanente ontgrendeling naar een dagschootfunctie. De automatische panieksloten van functie E kunnen nu ook worden gecombineerd met een elektrische dagschoot, wat mogelijk wordt gemaakt door de beveiligde dagschootfunctie. De paniekfunctie B is ook geoptimaliseerd en biedt met zijn 4-in-1 oplossing een praktische omschakeling van deur en openingsrichting (DIN links/rechts, naar binnen of naar buiten openend). Een ander positief aspect is dat dit opbergruimte bespaart en flexibiliteit biedt.

De autosafe 837P is een nieuwe toevoeging aan de populaire automatische serie. Deze is speciaal ontwikkeld voor object- en doorgangsdeuren met gecontroleerde toegang. De buitenkruk kan elektrisch worden geactiveerd voor tijdelijke of permanente toegang tot de deur. Een verscheidenheid aan feedbacksignalen en een universele voeding zijn slechts enkele van de intelligente functies.

De autosafe 837PX zal worden gepresenteerd als een verdere highlight. Het innovatieve automatische meerpuntsvergrendelingssysteem met inductieve krachtoverbrenging en elektrisch geactiveerde buitenhandgreep staat voor sluitcomfort met toekomst. Gekenmerkt door het ontbreken van bedrading in het deurblad - de stroomtoevoer vindt contactloos plaats via het sluitgedeelte, waardoor de autosafe 837PX bijzonder aantrekkelijk is voor inbouw achteraf. De toegang wordt geregeld via Bluetooth, handig met een smartphone of SmartKey. De deur kan op elk moment van binnenuit worden geopend dankzij de geïntegreerde paniekfunctie (EN 179/1125).

Verscheidenheid ook in slimme toegangsoplossingen
De toekomst is sleutelloos. Dit wordt ook weerspiegeld in het brede aanbod van slimme toegangsoplossingen, waaraan nog meer innovaties zijn toegevoegd. Zo is de deurgreep van de KeylessGo access SmartTouch nu ook verkrijgbaar in de trendy kleur zwart mat. Er is ook een nieuwe, handige toegangsmogelijkheid - de KeylessGo functie via smartphone - mogelijk gemaakt door de combinatie met SmartAccess.

De nieuwe Bluetooth toegangscontrole SmartAccess verandert elke smartphone in een sleutel voor eenvoudige bediening van FUHR gemotoriseerde sloten en SmartAccess componenten via app. Hierdoor kunnen deuren en poorten rondom het huis eenvoudig worden geopend met een smartphone. De compacte SmartAccess Bluetooth ontvanger biedt snelle deuropening zonder internet of cloud en scoort hoog dankzij de minimale installatie-inspanning. Een van de handige en veiligheidsrelevante functies is de praktische KeylessGo-functie met de smartphone, ook in combinatie met de SmartTouch-toegangsoplossingen en het SmartConnect deurvideo-intercomsysteem. Hiermee kunnen zelfs externe componenten worden bediend, zoals elektrische sluitplaten, garagedeuren of andere gemotoriseerde sloten die via een SmartAccess radiomodule worden bediend.

Het slimme, nieuwe deurvideo-intercomsysteem SmartConnect inclusief vingerscan wordt voor het eerst als prototype getoond dat in een deurkruk is geïntegreerd. naast de biometrische deuropening is ook de eenvoudige vingerprogrammering en het beheer in de app indrukwekkend. Alle SmartConnect-deurmodellen kunnen intuïtief via de app worden bediend en bieden locatieonafhankelijke interactie met bezoekers. Tegelijkertijd zijn geïntegreerde online en offline toegangscontrole en SmartHome functies inbegrepen die uitgebreid gebruikersbeheer mogelijk maken.

Meer nieuws

Dit jaar gebruikt FUHR het belangrijke branche-evenement FENSTERBAU FRONTALE om zich met een voll...

FUHR - consequent oplossingsgericht op BAU 2023 met talrijke previews van nieuwe producten
<...

Het beursoptreden in München, Hal C4 Stand nr. 129, staat in het teken van een oplossingsger...

Het beursoptreden in München, Hal C4 Stand nr. 129, staat in het teken van een oplossingsgerichte performance show met een volledig nieuw beursstandontwerp dat daarop is afgestemd.
Het familiebedrijf uit Heiligenhaus begint vol vertrouwen aan het nieuwe boekjaar en is optimistisch in de aanloop naar BAU 2023. Naast de eerste nieuwe producten en verdere ontwikkelingen presenteert FUHR een uitgebreide uitbreiding van de klantencommunicatie, die actief gericht is op dialoog, kennisoverdracht en ondersteuning.