Catalogus

CARL FUHR GmbH & Co. KG

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

08.04.2024 01:04

De focus ligt op de oplossing. Talloze toepassingen, tastbare voordelen - FUHR presenteert de wereld van oplossingsdiversiteit.

Dit jaar gebruikt FUHR het belangrijke branche-evenement FENSTERBAU FRONTALE om zich met een volledig nieuwe beursaanwezigheid aan bezoekers en geïnteresseerden te presenteren. De specialist en toonaangevende fabrikant van hoogwaardige sluitsystemen spreekt zich hiermee uit over de toekomst. Op meer dan 250 vierkante meter beleven bezoekers een inspirerende verscheidenheid aan moderne meerpuntsvergrendelings- en toegangsoplossingen voor alle deurmaterialen en -constructies. Het standontwerp benadrukt de hoge kwaliteitsnormen van FUHR en de claim op vooruitgang waarmee het zijn productportfolio in de diverse complete programma's continu heeft uitgebreid. Talrijke uitbreidingen voor aluminium-, staal-, PVC- en houten deuren worden gepresenteerd. Dit benadrukt nogmaals de aantrekkelijkheid van de bewezen systeemoplossingen voor een flexibel scala aan toepassingen, inclusief echte concurrentievoordelen.



Overtuigen met prestaties

Andrea Banning, Hoofd Marketing, voegt een paar interne details toe aan de beurspresentatie: "Andreas Fuhr en zijn team hebben zich ten doel gesteld ideeën om te zetten in successen om ons imago als specialist verder te consolideren. Dit lukt alleen door prestaties te bewijzen. Daarom willen we ook in alle opzichten een interessante en krachtige partner voor toekomstgerichte sluittechniek zijn. We willen verwerkers, dealers en gebruikers controleerbare voordelen bieden. Dit betekent dat onze klanten altijd de juiste oplossing voor elke vereiste zullen vinden met de verscheidenheid aan oplossingen die momenteel worden aangeboden. Veilig en betrouwbaar. Wat de vereisten ook zijn. Wij beschouwen de vele gesprekken en de grote belangstelling voor gedetailleerde informatie als een groot succes en bevestiging."



SmartAccess maakt van de smartphone een sleutel

Het nieuwe SmartAccess Bluetooth toegangscontrolesysteem werd uitzonderlijk goed ontvangen door de bezoekers van de beurs. De kern van het systeem is de SmartAccess module SAM, een bijzonder compacte Bluetooth ontvanger die uit het zicht wordt geïnstalleerd. Hierdoor heeft elke deur in een handomdraai een slimme toegangsoplossing. SAM maakt ook indruk door zijn flexibiliteit in installatie en gebruik. Hij kan eenvoudig op de motor van elk FUHR slot worden gemonteerd en kan ook eenvoudig worden gecombineerd met gemotoriseerde sloten van andere fabrikanten. En dankzij een achteraf te monteren frontplaat kan het ook flexibel worden gebruikt, bijv. met elektrische sluitplaten of garagedeuropeners, waardoor SmartAccess ideaal is voor eenvoudige installatie achteraf.


Voor de bediening is alleen een gratis SmartAccess-app nodig. Dankzij de automatische ontgrendelingsfunctie kunnen deuren gemakkelijk worden geopend als ze worden benaderd. En dankzij de Bluetooth-functie kan de SmartAccess onafhankelijk van Wi-Fi of een mobiele telefoonverbinding worden gebruikt. De app biedt ook eenvoudig sleutelbeheer, tijdelijke gebruikersuitnodigingen, statusberichten en een dagboek. SmartAccess maakt ook andere toegangscontrolemogelijkheden mogelijk: klassieke deuropening met de SmartAccess Key radiosleutel of met SmartAccess SmartTouch, het KeylessGo systeem voor de deur en, in de toekomst, multiscan SmartAccess, de vingerscan met een moderne oppervlaktesensor.



Veelzijdige oplossingen voor luxe woongebouwen en panden

De beproefde automatische series autosafe en autotronic bieden dankzij verdere ontwikkelingen een breed scala aan nieuwe toepassingen en zijn bijzonder populair voor luxe vereisten. Zo kunnen prestigieuze, grote taatsdeuren worden uitgerust met automatische meerpuntsvergrendelingssystemen die aan beide zijden vergrendelen en gemakkelijk motorisch kunnen worden geopend. Hier gebruikt de intelligente autotronic 836PK zijn schakelcontacten om de werking van beide motoren te optimaliseren. Een optionele batterijmodule garandeert een ononderbroken stroomvoorziening, zelfs als de stroom uitvalt. Geoptimaliseerde vluchtdeursloten met toegevoegde waarde. Automatische panieksloten van functie B maken nu ook indruk met hun 4-in-1 oplossing met een praktische omschakeling van de deur en openingsrichting. Dit bespaart opslagruimte en biedt flexibiliteit bij het voldoen aan de eisen van de klant. Extra geoptimaliseerd: De sloten met paniekfunctie E worden ook gekenmerkt door een eenvoudige omschakeling van beveiligde permanente ontgrendeling naar een dagschootfunctie. Dit betekent dat deze automatische sloten nu ook gecombineerd kunnen worden met een E-opener. Het autosafe 837P automatische slot is een innovatie. Het is speciaal ontwikkeld voor eigendoms- en doorgangsdeuren met gecontroleerde toegang. De buitenkruk kan elektrisch worden geactiveerd voor tijdelijke of permanente toegang tot de deur. De intelligente functies omvatten een groot aantal feedbacksignalen en een universele voeding.












Een ander hoogtepunt: de autosafe 837PX.

Zijn kenmerken: sluitcomfort met toekomst, innovatief, met inductieve krachtoverbrenging en elektrisch geactiveerde buitenhandgreep. Geen bedrading in het deurblad - de stroomvoorziening verloopt contactloos via het sluitgedeelte, waardoor de autosafe 837PX bijzonder aantrekkelijk is voor inbouw achteraf. De toegang wordt geregeld via Bluetooth, omdat in het inductieslot al SmartAccess is geïntegreerd. De deur kan gemakkelijk worden geopend met een smartphone of SmartKey. De deur kan op elk moment van binnenuit worden geopend dankzij de gecertificeerde paniekfunctie (EN 179/1125).

Meer nieuws

Fensterbau Frontale van 19 tot 22 maart 2024 in Neurenberg.

FUHR - consequent oplossingsgericht op BAU 2023 met talrijke previews van nieuwe producten
<...

Het beursoptreden in München, Hal C4 Stand nr. 129, staat in het teken van een oplossingsger...

Het beursoptreden in München, Hal C4 Stand nr. 129, staat in het teken van een oplossingsgerichte performance show met een volledig nieuw beursstandontwerp dat daarop is afgestemd.
Het familiebedrijf uit Heiligenhaus begint vol vertrouwen aan het nieuwe boekjaar en is optimistisch in de aanloop naar BAU 2023. Naast de eerste nieuwe producten en verdere ontwikkelingen presenteert FUHR een uitgebreide uitbreiding van de klantencommunicatie, die actief gericht is op dialoog, kennisoverdracht en ondersteuning.